2009-06-24 14:34:02• hírek • Szatmár.ro

Felköszöntötték a legidősebb tagot

Ünnepélyes keretek között, otthonában köszöntötték fel az RDMSZ Szatmárnémeti szervezetének képviselői a szervezet legidősebb tagját születésnapján.

Pató Béla szerdán töltötte be 103. életévét, ebből az alkalomból Kereskényi Gábor alpolgármester, az RMDSZ Szatmárnémeti szervezetének elnöke, Magyar Lóránd, a megyeszékhelyi szervezet alelnöke, városi tanácsos, Nagy Szabolcs városi tanácsos, a Szatmári Megyei Ifjúsági Tanács elnöke, Veres Norbert, városi tanácsos, a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés elnöke ajándékozták meg Pató Béla urat ezen rendkívüli esemény alkalmából és tolmácsolták Csehi Árpád megyei tanácselnök köszöntőjét és gratulációját.

Egy születésnapi torta mellett egy emléklappal is megajándékozták a 103 éves Pató Béla urat, aki meghatódva köszönte meg a figyelmességet. Pató Béla úr írógépműszerészként tevékenykedett Szatmárnémetiben, és amint elmondta, a legfontosabb feladatának azt tartotta életében, hogy örömet okozhasson másoknak, és munkájának haszna legyen a közösség érdekében.

Pató Béla családja minden évben méltóképpen ünnepli meg a négygyermekes apa, 7 unokával büszkélkedő nagyapa és 15 dédunoka büszke dédnagyapjának születésnapját. Mint elmondták, a család mind számukra, mind Pató Béla számára rendkívül fontos.


Pató Bélát köszöntötték a Szatmárnémeti RMDSZ szervezet tagjai
Pató Bélát köszöntötték a Szatmárnémeti RMDSZ szervezet tagjai


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: