2014-01-24 18:32:30• hírek • Szatmar.ro

Fél óra alatt hármat kapott, majd kikapott az Olimpia

Kínos vereségbe szaladt bele pénteken Kolozsváron a második osztályú bajnokság tavaszi szezonjára készülő Olimpia labdarúgócsapata. A Csík Tibor edzette gárda 4-2-re kikapott a harmadik vonalban szereplő Nemeszsuk csapatától.

A kincses városban megrendezett találkozó katasztrofálisan kezdődött a szatmáriak számára, hisz az első fél órában három gólt kaptak. Ezt követően Munteanu büntetőből szépített, ám ez kevésnek bizonyult a felzárkózáshoz, mivel a Kolozs megyeiek gyorsan visszaállították a három gólos különbséget.

Poghina még a szünet előtt ismét kettőre csökkentette a különbséget. Ekkor vélhetően kevesen gondolták, hogy a gólzáporos első félidő után a másodikban érintetlenek maradnak a hálók - ám így történt.

Szombaton, immár Szatmárnémetiben, a Mobila pályán újabb felkészülési mérkőzést játszik majd az Olimpia. Ezen a találkozón azok kapnak majd lehetőséget, akik nem léptek pályára Kolozsváron, valamint a fiatalok. A szakmai stáb ezt követően dönt a végleges keretről, majd edzőtáborba vonul a csapat Május 1 fürdőre.

Az Olimpia összeállítása :

1. félidő: Miron - Kinczel, Ene, Ţoca, Munteanu, Dragoş, Svarczkopf, Roghină, Ungureanu, Rus, Faur
2. félidő: Şuta - Gavrilescu, Sabău, Mureşan, Iuhas, Lemac, Villand, Micaş, Roatiş, Bujor, Prodan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: