2014-01-23 16:44:53• hírek • Szatmár.ro

Olimpia: egy nap, két edzőmeccs

Egy győzelmet és egy döntetlent hozott össze edzőmeccsen az Olimpia.

A Szatmárnémeti Olimpia javában készül a második ligás bajnokság folytatására: a kék-sárga mezesek szerdán két csapatra osztva két edzőmeccset is játszottak.

Az elsőt Hajdú-Bihar megyében, a román bajnokság élvonalában szereplő Botosani ellen. A folytatódó bajnokságban a tervezett csapat gerincét alkotó játékosokból álló együttes 3:2 arányban legyőzte a moldvaiakat, úgy, hogy az első félidőben Lemac, Villand és Bujor találatainak köszönhetően 3:0 arányban vezettek. A negyedik gólhoz is közel járt a szatmári csapat, de Gavrilescu lövése a kapufán csattant.

Az Olimpia kerete:
Suta – Muntean, Ene, Toca, Iuhas, Gavrilescu, Svarczkopf, Villand, Dragoş, D. Lemac, Bujor, Miron, Marinaş, Prodan és Feier.

Az Olimpia második csapata Nyírbátorban játszott a helyi csapat ellen. Ennek az összecsapásnak az eredménye 1-1-es döntetlen lett. A hazaiak szereztek vezetést, az Oli az első félidő végén pedig Micas büntetőjével egyenlített.

Az Olimpia kerete:
Anca - Sabau, Domuţa, Mureşan, Deac, Turcan, Micaş, Rus, Roatis, Kinczel, Faur, Horváth, Mezei, Socaciu, B. Lemac, Ciocotisan és Roghina.

„A Botoşani ellen egy nagyon jó első félidőt produkált a csapat, a helyzeteinket maximálisan sikerült kihasználnunk. Szerintem megérdemelt volt a győzelem, a moldvai csapat az edzőtábor miatt fáradtnak tűnt, mi most frissebbek voltunk, és a fiúk is nagy ambícióval küzdöttek. Nyírbátorban is nyerhetett volna a csapat, a játékosok többsége számára azonban úgy tűnt, hogy szokatlan volt a műfüves borítás, ráadásul a második félidőben a sűrű havazás miatt már alig lehetett látni távolabbra a pályán" - értékelte ki a szerdán lejátszott meccseket Csík Tibor vezetőedző.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: