2013-03-16 13:01:19• hírek • Kocsis Zoltán

Fátyol Rudolf marad a Filharmónia élén

Fátyol Rudolf marad a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia élén - ezt pénteken erősítette meg a város polgármesteri hivatala. Néhány napon belül ő a második olyan személy, akit megerősítettek tisztségében a város vezetői.

A Szatmárnémeti Városi Tanács legutóbbi ülésén szavazta meg azt a kritériumrendszert, amely szerint a város elbírálja a különböző, az önkormányzat égisze alatt működő intézmények vezetőinek tevékenységét. Ide tartozik többek között a Filharmónia is.

A polgármesteri hivatal honlapján szűkszavúan megjelentek szerint március 15-én, pénteken összeült az értékelő bizottság, amely úgy döntött, hogy továbbra is Fátyol Rudolf a megfelelő személy arra, hogy vezesse az intézményt.

A nagykárolyi születésű, 56 éves művész, aki 2011-ben megkapta a Román Kulturális Érdemkereszt lovagkeresztjét, 1990 óta igazgatóként, 2000 óta pedig főigazgatóként vezeti az intézményt.

Néhány napon belül Fátyol a második személy, akit megerősít tisztségében a város vezetése, miután március 13-án, szerdán döntés született arról, hogy továbbra is Gheorghe Molnar maradjon a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ élén.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: