2012-03-28 14:13:54• hírek • Szatmár.ro

Eszméletlen állapotban vitte el a mentő a megvert diákot a Faipariból

Egy tizedik osztályos diákot szállítottak a Faipari Líceumból a Sürgősségire, miután két kilencedikes diáktársa megverte, az ütések következtében pedig legurult a lépcsőn és elvesztette eszméletét. Mindez a két tanóra közötti szünetben történt.

Nem példa nélküli, hogy a diákok között vita alakul ki, de ennyire durva eset még nem történt a Faipari Líceumban - mondta el a Szatmár.ro-nak Csipkés József, az iskola aligazgatója. A tanár bővebb felvilágosítást nem tudott adni az ügyről, csupán annyit, hogy az egyik szünetben két kilencedikes diák verekedett össze egy tizedikessel és utóbbi járt rosszabbul.

Roxana Cristea, a rendőrség sajtószóvivője megkeresésünkre kicsit bővebb felvilágosítással tudott szolgálni. Bár a konfliktust kiváltó körülményeket ő sem tudta megmondani, az biztos: a két kilencedikes több ütést mért a fiúra, aki az ütések következtében legurult a lépcsőn és eszméletét vesztette. Csak a hozzá kiérkező mentőautóban tért magához, amit az egyik tanár hívott ki, miután meglátta az ájult fiút.  A  kórházban elvégzett vizsgálatok szerint az állapota stabil.

A rendőrségi sajtószóvivő elmondta: mivel a két bántalmazó betöltötte már a 14. életévét, ezért bűnvádi eljárás indítható ellenük. A büntetés mértéke attól is függ, hogy a sértett mennyi idő alatt épül fel.

A Faipari Líceumban megpróbálnak mindent megtenni, hogy rendet tartsanak a diákok között - mondta az aligazgató. Az iskola több pontján is térfigyelő kamerákat helyeztek el, az oktatási intézményben pedig biztonsági szolgálat is van. A hely, ahol a fentebb említett eset történt, nem volt bekamerázva, így csak a diákok elmondásából lehet kideríteni, hogy pontosan mi is történt a szünetben.

Csipkés József

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: