2009-01-14 18:54:00• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: József és Catalina

Ezen a héten lagzifotó rovatunk kedvelőinek Józsefet (29) és Catalinat (21) mutatjuk be.

József hét évvel ezelőtt ismerte meg Catalinat, akibe, mint mesélte, első látásra bele is szeretett, hiszen magával ragadta a lány természetes szépsége és fiatalkorából adódó félénksége. Bár József apósjelöltje eleinte ellenezte a fiatalok kapcsolatát, idővel mégis sikerült túllépniük a kezdeti nehézségeken.

Öt.év együttjárás után a fiatal szerelmesek összeköltöztek, azóta pedig sokkal erősebbnek érzik a kapcsolatukat, ezért is vélték természetesnek a házasságkötést. A fiatalok 2008. október 11-én, Szántó községben mondták ki a boldogító igent.

Az ifjú házasok immár kisgyerekük születését várják, hiszen mint megtudtuk Catalina nyolc hetes terhes az első közös babájukkal. -Készülünk a szülői szerepre, és már azon is gondolkodtunk, hogy ha minden gond nélkül zajlik bevállalunk egy második kisgyereket is -avat be József, a közös tervekbe.

Esküvői fotó:József és Catalina

Esküvői fotó:József és Catalina

Esküvői fotó:József és Catalina

Esküvői fotó:József és Catalina

Esküvői fotó:József és Catalina

Esküvői fotó:József és Catalina

Esküvői fotó:József és Catalina

Esküvői fotó:József és Catalina

A fényképeket Gacsó Kati fényképész bocsájtotta rendelkezésünkre. Cím: Nagykároly P-ta 1 Mai Nr.1 telefon:0745828850. E-mail:csalogany2000@freemail.hu
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Ha szeretné, hogy Önnek, vagy kedves ismerőseinek az esküvői fotói is láthatóak legyenek honlapunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726-207-753-as telefonszámon, vagy a szatmar@szatmar.ro e-mail címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: