2008-08-30 12:58:14• hírek • szatmar.ro

Esküvői fotó: Zsuzsa és István

Zsuzsa és István egy Luna forrás melletti vándortáborban ismerkedtek meg közelebbről, mivel mindketten Szatmárnémetiek és közös barátaik is voltak, így látásból már régebbről ismerték egymást. A kirándulás időszaka elegendő volt arra, hogy a két fiatal párként térjen haza. -Engem már ott levett a lábamról a személyiségével. Ő egy olyan típus, aki mindig a középpontban van. Azon kívül, hogy kedves és okos humorérzéke is van. Mivel én magam is hasonló beállítottságú vagyok azonnal tudtam, hogy összeillünk – magyarázza Zsuzsa.
A megismerkedés óta nyolc év telt el. Zsuzsa mint mondja, nyolc gyönyörű, megszakítás nélküli év. -Az elmúlt időszakban rengeteg időt töltöttünk együtt, így teljesen megszoktuk egymást. Valójában nem kellett megváltoztatnunk a rossz tulajdonságainkat csupán alkalmazkodtunk egymáshoz. A férjem másfél éve a kedvemért leszokott a dohányzásról, talán ez volt az egyetlen olyan szokása ami rettentően zavart – avat be Zsuzsa a részletekbe.

A fiatal feleség a különleges lánykérésről is mesélt a Szatmár.ro-nak. - A férjem mindig azt mondta, akkor fogja megkérni a kezem, amikor nem is számítok rá. Igaza volt, hihetetlen meglepetést szerzett – meséli Zsuzsa. István és Zsuzsa az ominózus időszakban éppen Szovátán nyaraltak. Az egyik este a kempingsátor előtti tábortűz mellett kártyáztak. A mára már feledhetetlenné vált éjszaka amolyan átlagosan indult. Zsuzsa és István azzal dobták föl a hangulatot, hogy büntetést találtak ki a vesztesnek.

-Az egyik alkalommal én veszítettem. István azt kérte, hogy álljak föl és csukjam be a szemem. Fogalmam sem volt milyen büntetést eszelhetett ki, csupán akkor láttam mire készül amikor szólt, hogy nyissam ki a szemem. Előttem térdelt kezében a gyűrűvel. Mondanom sem kell, hogy azonnal igent mondtam- mosolyog a boldog feleség.

A tavalyi lánykérés után még egy évet vártak a házassággal. Zsuzsa szerint minden ugyanolyan köztük mint az együtt járás alatt. - A házasság ellenére ugyanolyan a kapcsolatunk, szinte semmi sem változott meg. Mivel a város különböző részein laktunk István autóval járt hozzám, mostanában azon viccelődik, hogy így legalább spórolni tud a benzinnel – nevet Zsuzsa.

Ha szeretné, hogy Önnek, vagy kedves ismerőseinek az esküvői fotói is láthatóak legyenek honlapunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726-207-753-as telefonszámon, vagy a \n szatmar@szatmar.ro Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: