2015-09-22 17:28:21• hírek • Kocsis Zoltán

Erősen ittas férfi karambolozott a vasúti átjárón

Két, komoly következményekkel járó közúti baleset történt hétfőn Szatmár megyében: Nagykároly mellett egy autó árokba borult, Szatmárnémetiben pedig egy ittas, jogosítvánnyal sem rendelkező autós koccant - a vasúti átjárón.

Az első baleset délelőtt 10.15 óra körül történt a DN19-es országúton Szentjánosmajor közelében. A közigazgatásilag Nagykárolyhoz tartozó település határában egy Temes megyei rendszámú autó borult árokba. Kiderült, hogy vezetője, a Temes megyei Bánlakon élő S. Veronica szabálytalan előzés közben veszítette el uralmát Renault-ja fölött.

A balesetben a gépkocsi egy férfi utasa kisebb sérüléseket szenvedett. A helyszínen elvégzett teszt alapján a 29 éves gépkocsivezető nem állt alkohol hatása alatt.

Nem úgy az a férfi, aki Szatmárnémetiben, a Rosetti úti vasúti átjárón ütközött össze egy BMW-vel. A 47 éves P. Károly esetében ugyanis 0,90 mg/l alkoholszintet regisztrált a szonda kifújt levegőben. A hiripi férfinak ráadásul jogosítványa sem volt, mivel azt korábban már bevonta a rendőrség.

Szerencsére személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett. P. Károlyt 24 órára őrizetbe vették, ittas vezetés és jogosítvány nélküli vezetés vádpontokban kell majd felelnie a bíróságon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: