2015-08-20 19:54:17• hírek • Kocsis Zoltán

Ittas kiskorú motorost is fogtak a rendőrök

Négy közlekedési baleset történt szerdán Szatmár megye útjain, ám szerencsére ezúttal csak két személy sérült meg, ők is könnyebben. A balesetet szenvedők között ezúttal is volt részeg vezető - mi több, egy ittas kiskorút is feltartóztattak a rendőrök.

Az egyik sérüléssel járó baleset Nagykároly és Mezőfény között történt, amikor az Iveco nyergesvontatót vezető 49 éves férfi be akart fordulni egy cég udvarára, de nem vette észre a másik sávon feléje közeledő Volkswagen személygépkocsit. A balesetben a személygépkocsi 37 éves női vezetője szenvedett kisebb sérüléseket.

A másik sérüléssel járó baleset „természetesen" Gombáspusztán történt, ahol C. Szabolcs előzés közben elveszítette uralmát Volkswagenje fölött, lesodródott az úttestről és az árokban kötött ki. Szerencsére a gépkocsi vezetője ezúttal is kisebb sérülésekkel úszta meg az esetet.

Vámfaluban Sergiu P. szintén elveszítette uralmát francia rendszámú gépkocsija fölött és az út menti betonoszlopnak ütközött. Ebben az esetben nem történt sérülés, kiderült azonban, hogy a férfinak nem volt jogosítványa.

Lázáriban N. Sándor szintén csak anyagi kárt okozott azzal, hogy Volkswagenjével egy kerítésnek ütközött. Róla azonban kiderült, hogy részegen vezetett, a szonda 1,37 mg/l alkoholszintet regisztrált leheletében.

Nem okozott balesetet szerencsére az a 16 éves kamasz, akit a rendőrök Nagykárolyban igazoltattak. Kiderült, hogy nemcsak kiskorúként, jogosítvány nélkül vezette a motorkerékpárt, de alkoholt is fogyasztott: 0,42 mg/l-t mutatott a szonda.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: