2009-07-17 14:28:59• hírek • Ferenczi Noémi

Egyre több légkondit adnak el

Utána néztünk, hogy a nyári kánikulában jelentősen megnövekedett-e a légkondicionáló berendezések, ventilátorok eladása Szatmárnémeti elektronikai cikkeket árusító üzleteiben.

A 35-36 fokos nyári kánikulában igen kellemessé tehetjük a belső terek levegőjét egy légkondicionáló berendezés felszerelésével. A boltokban számtalan márka és árkínálat közül választhatunk. A bolti eladók szerint, a gazdasági válság ellenére, az utóbbi napokban szinte megduplázódott a különböző hűtő berendezések eladása. A nyár elején kevésbé voltak kelendőek ezek az árucikkek, mivel nem volt túl nagy hőség - magyarázta az egyik nagy országos üzletlánc boltjának eladója.

A boltokat végigjárva, sok helyen már csak a nagyon drága és kevésbé gazdaságos fogyasztású készülékek maradtak, de legtöbb helyen megígérték, néhány napon belül pótolják a hiányosságokat.

 

Aki alaposan körülnéz az üzletekben akár már 600 lejért vásárolhat légkondicionálót, ami magába foglalja a felszereltetés költségét is. Nagyon sok boltban színes táblákkal akciós szezontermékként kínálják ezeket a készülékeket. Aki megteheti akár 3000 lejért is vásárolhat, többfunkciós, rendkívül gazdaságos, formatervezett légkondicionálót.

Az asztali vagy álló ventilátorokat viszonylag megközelíthető áron lehet megvásárolni. Az asztali változat már 30 lejért hazavihető, míg az álló típusú legolcsóbb változata 60 lej, de ezeknek a készülékeknek az ára elérheti ennek kétszeresét, sőt háromszorosát.

Azokban a boltokban ahová ellátogattunk többnyire napi három-négy légkondicionáló berendezés eladásáról számoltak be, ventilátorból pedig akár napi tíz darab is elkelt.



Akciós termékként kínálják a légkondicionáló berendezéseket


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: