2012-11-18 10:39:42• hírek • Blikk.hu

Egymást szapulta Dömsödi és Fásy!

Különös felvétel került fel az internetre: a rejtett kamerával készült kisfilmen Fásy Ádám és Dömsödi Gábor ócsárolják egymást.

Fásy a filmen Dömsödi képébe vágta, hogy csak addig volt sikeres, amíg abban Hajdú Péter is benne volt.

- Én meghalnék, ha benne vagyok egy olyan produkcióban, mint a NévShowR, ahol ragyogó a nézettség, és aztán kijössz egyedül és elbuksz! Én abbahagynám, azt mondanám: ez nekem nem megy - kezdte Fásy, de a másik belefojtotta a szót.

- Ádám, neked tudod mi nem megy? A beszéd nem megy ba..d meg, egy ötvenperces műsort nem tudsz megcsinálni! - replikázott Dömsödi.

A tévések ezután nézettségi adatokkal dobálóztak, tehetségtelennek nevezték a másikat és hasonló sértéseket vágtak egymás fejéhez.  Fásy Ádám elmondta, hogy nem tudott róla, hogy felvétel készült a hajdúszoboszlói szállodában évekkel ezelőtt lezajlott vitáról.

- Nem akarom kommentálni a felvételt, mert az önmagáért beszél - közölte lapunkkal Fásy Ádám. - Dömsödivel a mai napig jó viszonyban vagyunk, az akkori szakmai vita nem ártott a kollegiális kapcsolatunknak.

Dömsödi Gábor szerint Hajdú Péter rögzítette telefonjával az ominózus vitát.

- Kicsinyes bosszúnak tartom, hogy éppen most került elő a felvétel, amikor könyvet írok Hajdúról, szerintem ez Péter jelleméről árulkodik. Fásyt viszont a vitánk ellenére korrekt pasinak tartom.

A felvétel megtekintéséért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: