2011-03-09 09:55:41• hírek • Szatmár.ro

Jön a Fásy Mulató!

A Show Time Entertainment Factory és a Netmusic.ro szervezésében március 21 és 31 között Romániában turnézik a Fásy Mulató.

Tíznapos koncertturnéra érkezik Erdélybe Fásy Ádám vezetésével, a Fásy Mulató közkedvelt csapata. A több mint egy évtizede töretlen sikerű showműsort Erdély számos nagyvárosában most élőben is figyelemmel követheti a közönség.

A Fásy Mulató házigazdája és meghívott sztárvendégei népszerű dalaikkal, ezúttal is gondoskodnak a tévéműsorokból már ismert remek hangulatról és tartalmas szórakozásról. A tíz helyszínt magában foglaló erdélyi koncertturné során Fásy Ádám mellett lánya Fásy Zsüliett, Baby Gabi és Sihell Ferry is színpadra lép.

A turné szervezői meglepetéssel is készülnek az erdélyi közönség számára. A mulatós zene kedvelőinek érdemes idejében beszerezni a belépőjegyeket, ugyanis minden városban Fásy Ádám és Zsüliett CD-t kap ajándékba az első 200 jegyvásárló. A lemezeket az előadások szünetében bárki dedikáltathatja. Az előadások minden helyszínen 19 órakor kezdődnek és a jegyek egységesen 25 lejbe kerülnek. A szatmárnémeti előadásra március 30-án, 19 órától kerül sor a Szakszervezetek Művelődési Házában.

További információk a www.zeneexpressz.hu és a www.showtimefactory.ro oldalakon, illetve a következő telefonszámon: 0758 072 571 vagy e-mail-en: roturne@gmail.com kaphatók.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: