2009-12-27 13:11:23• hírek • Balogh Anita

Egész estés stand up műsor

Első alkalommal rendeznek egész estés műsort a szatmárnémeti stand up comedysek. A helyi dumások mellett az est folyamán lesz még élő ír kocsmazene is, és Jánosi Csaba is zenél majd az Insomnia klubban december 29-én, 21 órától.

Hagyományteremtő szándékkal és a 2009-es év méltó lezárásaként szerveznek egész estés műsort a szatmárnémeti stand up comedy művelői kedden, az Insomnia Clubban. A megyeszékhelyen 2008 októberében szervezték meg az első humorestet, azóta tizenhárom műsoron vannak túl, műsoraik iránt pedig alkalomról alkalomra nagyobb az érdeklődés - mondta el a Szatmár.ro kérdésére Vékony Zsolt, az estek egyik állandó fellépője és szervezője.

A december 29-i fellépésen az eddigi estek szinte valamennyi szereplője jelen lesz és tudásuk legjavát, a legütősebb sztorikat és leghumorosabb észrevételeiket osztják majd meg a nagyérdeművel. Akik szórni fogják a poénokat, többek között: Gergely Gábor, Székely Zsolt, Vékony Zsolt, Váradi Csongor, Délczeg Csongor, Ferenczi Emese, Sepa Mihály és Tusi Emese. A komédiások néhány vendégművész meghívásával készülnek emelni az est fényét: a poénok melett a közönséget a The Rovers élő ír kocsmazenével és Jánosi Csaba is élő muzsikával fogja szórakoztatni.

A szatmári stand up-osok mellett Csorba István és Bihari Gellért, két debreceni humorgyáros, a Mindenkinek jár az unalom humoregyüttesben is fellép az este folyamán. A csapat egyik tagját, Bihari Gellértet a közönség a Fábry Showder Fábry Sándor utánozó versenyéből ismerhetnek, de a két fiatal repertoárjának csak elhanyagolható részét képezi a showmen-paródia, saját szövegeikkel és stílszerűen humorbombonjaikkal garantált jókedvet fognak hozni a már amúgy is remegő rekeszizmú közönségnek.

Az előadásra belépőjegyeket a helyszínen 8 lejes áron lehet majd váltani, kapunyitás 20 órától.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: