2009-12-17 17:31:06• hírek • Parajdi Andrea

Jönnek a nagydumások

Visszatérnek Szatmárnémetibe a Showder Klub sztárjai, hiszen ha valami jól sikerült azt nem érdemes abbahagyni. Lehet már kapkodni a belépőjegyeket, természetesen csak azoknak, akik kíváncsiak Hadházi Lászlóra, Dombovári Istvánra, illetve Bellus Istvánra.

Ki ne emlékezne a Showder Klub sztárjainak Kiss Ádámnak, Beliczai Balázsnak és Kőhalmi Zoltánnak a nagy sikerű fellépésre, amelyet alig néhány hónapja október 23-án, az Északi Színházban szerveztek meg. Mivel akkor a jegyek pár nap alatt elkeltek, sok rajongó lemaradt a RTL Klub Showder Klub című műsorából ismert nagydumások szerepléséről. A szervezők, vagyis a Business Transaction csapata már akkor ígéretet tett a folytatásra. Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó alapon ismét megérkeznek városunkba a Showder Klub sztárjai. Ezúttal a Bon-bon díjas Hadházi László, a rádiókabaréból ismert Dombovári István, illetve Bellus István látogatnak el Szatmárnémetibe.

Októberben mint ismert a Szatmárnémeti Északi Színház adott otthont a humorágyúk bemutatkozásának, azonban a szervezők ezúttal egy olyan helyszínt választottak, ahol jóval többen élvezhetik a stand up-os fiúk fellépését, így a helyszín kiválasztásakor a Dinu Lipatti Filharmónia mellett döntöttek.

Január 16-án, szombaton 17 és 20 órai kezdettel mindenki ízelítőt kaphat egy igazi Showder Klubból, ráadásul ezúttal kivágások nélkül teljesen élőben. Jegyek kaphatók a színház jegypénztárában.


Visszatérnek Szatmárnémetibe a Showder Klub humorágyúi.
Hadházi László, Bellus István, Dombovári István


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: