2010-09-20 18:34:36• hírek • Szatmar.ro

Ebből is kifogytunk

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal kifüggesztette az állami támogatásra jogosult fiatal házasok listáját.

Örömmel fogadtuk az önkormányzat internetes oldalán a felhívást, ami a friss házastársakat értesíti arról, hogy átvehetik az állam által nyújtott támogatásukat. Amint azonban azt már megszokhattuk az utóbbi időben, egyre több mindent von meg a lakosságtól a kormány, így természetesen ennek a kis jónak is ezennel vége szakadt.

Az állam vezetői ugyanis az egyre nagyobb terhek bevezetése mellett arra is nagyon odafigyelnek, hogy minden létező támogatást megvonjanak.

Nem képez ez alól kivételt az életüket frissen és hivatalosan is összekötő egyének támogatása sem. A legutóbb 200 euró értékű útravaló immár a múlté, a jelenben már nem számíthatnak erre a segítségre a fiatal párok.

Kereskényi Gábor alpolgármester portálunknak közölte, az állam ezt a sajnálatos döntését július 1-jétől vezette be, így a július 2-ától házasodók már nem részesülnek a támogatásban.

A jelenleg kiosztásra váró összegek a július 1-ig történő első házasságukat kötő személyek számára van elkülönítve. Összesen 6 új család veheti át szeptember 27-29 között a családonkénti 200 euró értékű támogatást a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban.


Az állam a fiatal párok támogatását is beszüntette
Az állam a fiatal párok támogatását is beszüntette


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: