2016-01-22 15:58:32• hírek • Kocsis Zoltán

Szatmáriakkal felálló magyar csapat ellen kezd az Olimpia

Idei első felkészülési mérkőzését vívja szombat délután (14.00) az Olimpia labdarúgócsapata, az ellenfél pedig a két szatmári játékost is soraiban tudó Balmazújváros lesz. A mérkőzést a magyar második osztályú csapat stadionjában játsszák.

A mérkőzésre Csík Tibor vezetőedző húsz mezőnyjátékost és két kapust jelölt ki. Természetesen ott van a keretben a négy téli igazolás, Vasile Buhaescu, Mihai Onicas, Adrian Markus és Sebastian Ianc is. Nem utazik viszont Balmazújvárosba Ciprian Selagea, Gabriel Roatis és Gabriel Cadar, velük a klub a napokban szerződést bontott.

Az alig 17.000 lakosú Balmazújváros csapata, noha a szezon elején még a feljutásról álmodoztak a vezetők, féltávnál az NBII. 10. helyén áll. A gárda mérlege teljesen kiegyenlített: 5 győzelem, 5 döntetlen, 5 vereség.

Az alföldi város együttesében két szatmári játékos is szerepel. Egyikük, a korábban a szatmári foci nagy ígéretének tartott Zsiga Ervin, aki az ősszel öt meccsen összesen 95 percet töltött a pályán - igaz, legalább egyszer betalált az ellenfelek kapujába. A nála négy évvel fiatalabb, alig 20 éves Karikás Krisztián 10 meccsen kapott bizonyítási lehetőséget ebben a szezonban jobb oldai védő posztrján.

A mérkőzés után az Olimpia január 25-én egy hetes edzőtáborba vonul Váradszentmártonra, a Püspökfürdőre. Ezt követően február 3-án Cigándon, február 6-án Diósgyőrben, 10-én Nagyváradon a Luceafarul ellen és 13-án Kisvárdán játszik barátságos meccset a Csík-csapat. Február 15-20. között aztán Videoton vendége lesz az együttes és várhatóan egy tornán is részt vesz Székesfehérváron.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: