2016-01-16 00:45:09• hírek • Kocsis Zoltán

Chivari Ciprusra utazik a válogatottal

Alig néhány napja kezdte el felkészülését a tavaszi szezonra az Olimpia, ismertetve az alapozás programját, Csík Tibor vezetőedzőnek máris le kell mondania egy játékosáról. Más kérdés, hogy Denis Chivari hiányzása örömteli, a fiatal középpályás ugyanis Ciprusra utazik az utánpótlás-válogatottal.

Az Andrei Spier edzette U19-es válogatott az Európa-bajnokság elitkörére készül, ahol Ausztria, Szlovákia és Csehország lesz az ellenfél. A jelek szerint pedig a szövetségi kapitány számít az Olimpia középpályására, ezt bizonyítja, hogy Chivari tagja annak a 22 fős keretnek, amely január 18-30. között Cipruson készül. A szigetországban a válogatott három felkészülési mérkőzést is vív majd az orosz Dinamo Moszkva és Rubin Kazany, valamint a ciprusi APOEL Nicosia korosztályos csapatai ellen.

A 19. születésnapját február 18-án betöltő Denis Chivari alapembernek számított a válogatott utóbbi meccsein. Az Olimpiában az őszi szezonban 12 bajnokin összesen 914 percet töltött a pályán a soccerway.com portál adatai szerint. A klub decemberi gáláján pedig az Olimpia legjobb utánpótláskorú játékosának választották.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: