2011-07-25 17:15:30• hírek • Szatmar.ro

Harmadik lett az Olimpia

Egy szokatlan lebonyolítású felkészülési tornán lépett pályára a hétvégén az Olimpia labdarúgó csapata Magyarországon, pontosabban Hajdúszoboszlón. A viadalon összesen hat csapat vett részt, mindenki játszott mindenkivel, mindezt ráadásul két nap leforgása alatt.

A titok nyitja természetesen a részletekben rejlik, hisz a csapatok nem a szokásos 90 percet játszottak meccsenként, hanem csak 2x25 percet. Ilyen körülmények közepette szombaton három, vasárnap pedig két meccs várt a csapatokra.

Az Olimpia számára egyértelműen a szombat sikerült jobban, hisz ekkor előbb Botos góljával 1-1-es döntetlent ért el az NBIII-as Jánoshida ellen, majd Muresan és Micas találataival, valamint Feier mesterhármasával legyőzte a Nyírbátort (2-1) és a Cigándot (3-2).

Vasárnap már megtorpantak a szatmáriak, hisz gólt sem tudtak szerezni, minek köszönhetően 1-0 arányban kikaptak Hajdúszoboszlótól és gól nélküli döntetlent játszottak a magyar második osztályba nyáron feljutott a Balmazújváros ellen. Az így megszerzett kilenc ponttal az Olimpia a harmadik helyen végzett Nyírbátor és Cigánd mögött. „Az elmúlt heti kemény edzések után természetszerűleg volt egy kis fáradtság is a csapatban, de most nem is az eredmény volt a lényeg, hanem a játék, a fiúknak szükségük van a meccsekre" - értékelt Csík Tibor vezetőedző.

A gárda legközelebb csütörtökön lép pályára, amikor a Cigándot fogadja, a tervek szerint 18.00-kor, ám a helyszín egyelőre kérdéses. Ezt követően szombaton Tasnádon, vasárnap pedig Kaplonyban lép pályára az Olimpia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: