2011-07-20 16:32:54• hírek • Szatmar.ro

Újabb Oli-zakó egy jobb csapattól

A Zilahi FC elleni hétvégi vereség után ismét vesztesen hagyta el a pályát az Olimpia labdarúgó csapata, amely ezúttal Érmihályfalván szenvedett három gólos vereséget a második osztályba most feljutó Nagyváradi Luceafarul ellen.

A találkozó sorsa már az első félidőben eldőlt, amikor a Körös-partiak már két gólos előnyre tettek szert. Ezt ráadásul a szünet után még meg tudták toldani egyel. A vereség ellenére Csík Tibor vezetőedző nem esett kétségbe, szerinte egy erősebb csapat elleni vereségből is sokat lehet tanulni.

„A két csapat között látszott az egy osztálynyi különbség, de ilyen, tőlünk jobb csapatokkal kell játszanunk, mert ilyenkor derül ki, hogy mivel vagyunk lemaradva, a játékunkon hol kell még javítani. Most látszottak is a hiányosságok, azon vagyunk, hogy ezeket pótoljuk. Az is igazság, hogy a kemény edzések után a fiúk fáradtak is voltak, de hozzá kell szokniuk ehhez a terheléshez", értékelt a mester.

Az Olimpia a hét végéig itthon készül, majd Hajdúszoboszlóra utazik, ahol egy hat csapatos felkészülési torna vár a fiúkra. A labdarúgásban szokatlan módon szombaton három, vasárnap pedig két két összecsapás vár a srácokra, ezek azonban csak 2x25 perc hosszúak lesznek majd.

Az Olimpia összeállítása a Luceafarul ellen. Şuta - Mos, Heil, Muresan F., Vadan, Muresan M., Homorozan, Micaş, Pop M., Shannat, Marinaş. Játszott még: Ciorcas, Hanus, Botos

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: