2009-12-27 17:36:31• hírek • MTI/AP

Botrány a repülőgépen

Biztonsági emberek tessékelték le egy indulni készülő repülőgépről szombaton a floridai Palm Beach repülőterén Ivana Trumpot, Donald Trump amerikai milliárdos első exfeleségét, mert fennhangon hőbörgött az első osztály közelében hangoskodó gyerekek miatt.

A The New York Post című lap szerint a 60 éves Ivana Trumpot főleg egy síró csecsemő hozta ki a sodrából. Trágár szavakkal szidta a kisbabát, a többi utast, végül a személyzetet is, amely megpróbálta lecsillapítani.

A társasági hölgy oly mértékben elvesztette önuralmát, hogy a New Yorkba induló repülőgép kénytelen volt visszagurulni a kifutópályáról a terminálhoz, ahol biztonsági őrök kísérték ki a repülőgépről, miután a személyzet felszólítására önként nem volt hajlandó távozni - erősítette meg a rendőrség az újságnak. A menetrend szerinti repülőgép végül nélküle szállt fel.

A cseh származású exolimpikon tavaly kötött házasságot 4. férjével, a 23 évvel fiatalabb olasz Rossano Rubicondival, de nemrég már be is nyújtotta a válókeresetet. Donald Trump ingatlanmágnással kötött második házasságából három felnőtt gyereke van az 1972-es csehszlovák olimpiai síválogatott egykori tagjának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: