2014-04-25 12:20:09• hírek • Kossis Zoltán

Balhé a roma negyedben Adorjában és Túrterebesen

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Balhé tört ki csütörtök délután Szatmár megye két településének romák lakta negyedében is. Adorjánban kiskorú gyerekét verte meg a részeg anya, Túrterebesen pedig légpisztollyal felszerelkezve támadt rá egy család egy másik családra.

Az egyaránt német állampolgárságú 58 éves G. Andrei és annak 54 éves felesége saját házában tört rá B. Franciscra. A házaspárnál elrettentésképpen egy 4,5 milliméteres légfegyver, valamint egy gázspray volt. Ezzel fenyegették meg a házigazdát, akivel évek óta feszült a viszonyuk.

A riasztott rendőrség munkatársai megállapították, a férfinek nem volt fegyvertartási engedélye, ráadásul azt három évvel ezelőtt illegálisan hozta be az országba Németországból. Ezért ellene és felesége ellen magánlaksértés, fenyegetés és a fegyverekről szóló előírások megszegése mellett fegyvercsempészet miatt is eljárás indul.

A másik balhé Adorjánban robbant ki, ahol a helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy az ittas anya többször is megütötte alig kilenc éves kislányát. A gyereket a Szatmár Megyei Kórházba szállították, ahol véraláfutásokat és kisebb agyrázkódást állapítottak meg nála. Az „anya" ellen erőszak és testi sértés vádjával indítottak eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: