2014-01-20 16:32:37• hírek • Kocsis Zoltán

Ismét balhézott a Tantas-klán szeme fénye

Ismét balhéba keveredett Benjamin Tantas, az avasfelsőfalui Tantas-klán legfiatalabb tagja. Ezúttal két férfi tett feljelentést ellene erőszak és fenyegetés miatt.

A Szatmár Megyei Rendőrségre szombat hajnali 03.00 órakor futott be a bejelentés, mely szerint Daniel B.-ét és Gheorghe M.-et egy szórakozóhelyen két férfi megütötte. A rendőrségi járőr azonnal a helyszínre sietett, ahol megállapította, hogy a 37 éves Benjamin Tantas és 42 éves társa, Marius S. alkohol hatása alatt inzultálta a két panasztevőt.

A rendőrök a kapitányságra kísérték a két panaszost, akik írásos feljelentést is tettek az elkövetők ellen. Tantas és S. ellen erőszak és fenyegetés vádjával indul eljárás.

Tantas legutóbb júliusban került a sajtófigyelem középpontjába, amikor részegen szétvert egy szatmárnémeti kaszinót. A Pannóniát tönkretevő és a városi strandba új életet lehelő Vasile Tantas fia két évvel ezelőtt Konstancán okozott súlyos közlekedési balesetet: nem akart megállni a rendőr jelzésénél, az őt üldöző motorosrendőr pedig súlyos balesetet szenvedett, miközben próbálta megállítani őt. Benjamint lopott luxusautókkal való kereskedelemmel is megvádolták már, az évek során pedig több per is folyt ellene testi sértés vádjával.

A Tantas-klán más tagja is hallatott már magáról az elmúlt években. Darius néhány évvel ezelőtt halálos kimenetelű balesetet okozott részegen vezetve gépkocsiját, ráadásul felfüggesztett jogosítvánnyal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: