2011-03-18 16:06:22• hírek • Szatmár.ro

Az ezredik honosítási dossziét zárták le

Egy kisebb ünnepséget tartottak a szatmárnémeti Demokrácia Központban annak alkalmából, hogy dél körül zárták le az ezredik honosítási dossziét.

A mappa tulajdonosa  Gyulai Erzsébet nyugalmazott óvónő, aki  - saját elmondása szerint - negyvenéves pedagógusi pályája során végig nagy hangsúlyt feketett az anyanyelv oktatására, a magyar népmesék, néptáncok megismertetésére, megszerettetésére a következő generációkkal. Gyulai Erzsébet meghatottan köszönte meg (a honosítási mappa összállításában nyújtott segítségen kívül) a virágcsokrot, amivel várták, illetve a tortát és a pezsgőt, amit ajándékba kapott.

Az ezredikként lezárt dosszié tulajdonosát Veres-Kupán Enikő, a Szatmári EMNT elnöke, a szatmárnémeti Demokrácia Központ vezetője köszöntötte. Gyulai Erzsébet és a központ munkatársai a tortát közösen fogyasztották el, kedélyes beszélgetés közepette.

A szatmárnémeti Demokrácia Központba egyébként eddig több, mint háromezren tértek be tájékoztatást valamint segítséget kérni a magyar állampolgársági igénylés összeállításával kapcsolatban.


Az ezredik kérvényezőt köszöntötték
Az ezredik kérvényezőt köszöntötték


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: