2009-09-18 17:20:53• hírek • Szatmar.ro

Brazilok érkezhetnek a Mikolához

Első győzelmét szerezné meg a Mikola a Dés ellen szombaton.

Nem a legjobban kezdte a harmadik ligás labdarúgó bajnoki idényt a Mikolai Turul, hisz az első négy fordulóban mindössze egy hazai döntetlenre volt képes a csapat Szászsebes ellen. Szombat délután 17 órától a Dési Unirea ellen javíthat az együttes.

„Nagyon itt van már az ideje, hogy megszerezzük az első győzelmet, és a csapat nagyon is elszánt. A héten minden nap volt edzés, és úgy tűnt, hogy a fiúk erőnlétileg jó állapotban vannak" - mondta bizakodva Dobos Csaba klubelnök.

Könnyű dolguk nem lesz, az biztos, hisz a Dés eddig a hatodik helyen áll, miután odahaza legyőzte a Székelyudvarhelyet (5-1) és a Nagyszebent (2-0). Igaz, idegenben még nem szereztek gólt, mivel Jádon kikaptak 1-0-ra, Szászrégenben pedig gól nélküli döntetlent értek el.

Javítja a mikolaiak esélyeit, hogy visszatérhet a kapuba az előző etapot kihagyó Balaj, Sándornak pedig lejárt az eltiltása, így visszaveheti helyét a védelemben.

Az egyesület ugyanakkor megpróbálja tovább erősíteni keretét, a következő héten pedig egy Moldovai Köztársaságból érkező kapust tesztelnek. Sőt, a vezetők elmondása szerint októberben két brazil is érkezhet a csapathoz, akik jelenleg a spanyol harmadik vonalban szerepelnek.

A Turul várható összeállítása: Bălaj - Sándor, Vadan, Tripon, Berci, Pop Marius, Micaş, Zsiga, Molnar, Breaz, Pop Marian



Dés ellen első győzelmére hajt a Mikola


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: