2009-09-10 15:43:08• hírek • Szatmar.ro

Öt játékossal erősített a Mikola

Bár továbbra sincs támogató, a Turul folytatja a bajnokságot, Nyárádtőn lép pályára.

A labdarúgó bajnokság harmadik osztályában szereplő Mikola háza táján sokáig azt remélték, ez a hét vízválasztó lesz az egyesület életében, ám végül minden maradt a régiben: anyagi bizonytalanság közepette is folytatják a pontvadászatot.

A harmadik osztályban csütörtök éjfélkor jár le az átigazolási időszak és a Mikola az utolsó napon sem tétlenkedett, öt labdarúgóval erősítette meg a keretét. Marian Pop a Kolozsvári CFR második számú csapatától érkezett, Breaz a Szilágysomlyótól, Zsiga Ervin pedig az Olimpiától. A csapathoz csatlakozott további két ifista, Ciobai és Hegedűs is. Korábban szó volt Puti leigazolásáról is, ennek azonban egyre kisebb a valószínűsége.

Távozóban sem volt hiány, Mihovici, Birta és Berci úgy döntött, máshol próbál szerencsét. A hétfői edzést kihagyó Micas ugyanakkor meggondolta magát és úgy döntött, mégis marad a csapatnál.

Az első három fordulóban mindössze egy pontot szerzett gárda pénteken a Maros megyei Nyárádtőn lép pályára. A hazaiak sem állnak valami jól a bajnokságban, igaz, a Jád (1-3) és a Nagyszeben (0-2) ellen elszenvedett vereségek után legutóbb Székelyudvarhelyen 2-1 arányú győzelmet arattak.

A Mikolából családi okok miatt hiányozni fog Farcas, Feier betegség, Sándor pedig eltiltás miatt nem léphet majd pályára.

„A fiúk szeretnék feledtetni az eddigi nem túl sikeres időszakot, és nagy bennük a bizonyítási vágy" - mondta Dobos Csaba klubelnök.

A Turul várható összeállítása: Görbe - Vădan, Nichita, Tripon, Molnar, Pop Marius, Hegedűs, Zsiga, Micaş, Pop Marian, Maxim.

III. Liga, 4. forduló, 6. csoport: Szászrégen Avântul-Jádi Voinţa, Aranyosgyéresi Seso-Máramarosszigeti Marmaţia, Kolozsvári Sănătatea-Nagyszebeni Voinţa, Dési Unirea-Székelyudvarhelyi FC, Belényesi Bihorul-Zilahi FC, Nyárádtői ASA Unirea-Mikolai Turul, Besztercei Gloria II-Nagyváradi Luceafărul, Szászsebesi CSM-Nagydisznódi FC, Szászmedgyesi Gaz Metan II-Zalatnai Minerul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: