2013-07-26 17:57:15• hírek • Kocsis Zoltán

Augusztus végére szépülhet meg

Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala szerint a kivitelezőnek kell elvégeznie az esztétikai beavatkozásokat a település Nagykároly felőli bejáratánál található körforgalmon.

A Szatmárnémeti Városi Tanács júliusi rendes havi ülésének végén Dr. Láng László RMDSZ-es tanácsos emelt szót a körforgalom nem túl dicső állapotáról: a már-már sivatagi növényzetről, az útszéli építkezési anyagokról, a szegélykövek megfestésének hiányáról.

„Nagyon fontos az, hogy egy utazónak melyek az első benyomásai egy városról. Márpedig ez a körforgalom nem szolgálja Szatmárnémeti jó hírét", jegyezte meg Láng.

Válaszként Marcela Papici alpolgármester elmondta, a kivitelező mindent megtett, ami az eredeti tervekben szerepel - mindezen pontok hiánya tehát a terveket minősíti. Ezzel együtt a kivitelező szerződésben vállalt kötelezettsége, hogy a nevezett körforgalomnak civilizált arculata legyen.

„Szinte hetente levelezem a kivitelezővel, amely egy bukaresti cég. Abban egyeztünk meg, hogy legkésőbb augusztus végéig pótolja a hiányosságokat", válaszolta az alpolgármester-asszony.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: