2009-07-21 16:03:38• hírek • MTI/AP

Átalakítja honlapját a Yahoo

Átalakítja honlapját a Yahoo, az amerikai tartalomszolgáltató a régóta ígért ráncfelvarrástól az internet fontosabb eseményeinek könnyebb átláthatóságát reméli.

A kaliforniai székhelyű vállalat 15 éves történelmének legnagyobb változásaként beharangozott új külső elsőként kedden az Egyesült Államokból érhető el.

A frissítés célja, hogy az egykor élen járó oldal, az olyan közkedvelt közösségi portálok, mint a Facebook, a MySpace vagy a Twitter ellenére ismét növekedést érjen el. A Yahoo népszerűségének csökkenése ellenére májusban még mindig 570 millió találatot kapott - derül ki a comScore felméréséből.

Az áttervezett oldal az Egyesült Királyságban, Indiában és Franciaországban a hét végéig indul el, más országokban jövőre tervezik az áttérést. A vállalat tervei szerint az oldal szélesebb körben válhat az internetes böngészés kezdőlapjává, amelyet a felhasználók a kedvencek menüben más honlapokról származó alkalmazásokkal egészíthetnek ki.

A Yahoo új oldalán már most elérhető 65 alkalmazás között a Google és az AOL levelezője, illetve a Facebook és a MySpace beépülő modulja is megtalálható.

A címlapon a felhasználó lakhelye szerinti hírek jelennek meg, az oldal formátuma pedig annak függvényében változik, hogy éppen asztali gépen, mobiltelefonon, vagy kéziszámítógépen nyitják meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: