2007-12-13 11:55:12• hírek • Szatmar.ro

2008. elején Romániába jön a Yahoo!

yahooVárhatóan 2008-tól megkezdené műveleteit a Yahoo! a román piacon.

Az amerikai Yahoo! vállalat a 2008-as év elejétől betör a román piacra is. Olyan műveleteket terveznek bevezetni, amelyek meghaladják elsőszámú riválisa, a Google, romániai tevékenységeit, mivel a vállalat egy szoftwer alkalmazásokra szakosodott kutató és fejlesztőközpontot szeretne létesíteni.

A Yahoo! megkereste az Informatikai és Távközlési Minisztériumot, és közölte, hogy érdeklődést tanusít a román IT piac fejlődése és tendenciái iránt, valamint nem kisebb érdeklődéssel áll az  egyre jobban fejlődő munkaerőpiac előtt, az automatizálás, az informatika és a számítógépek terén.

Egyenlőre nincsenek információk a vállalat konkrét befektetési szándékairól, de vélhetően január elején bejelentik stratégiájukat a hazai piacot illetően.

A Yahoo! már több mint egy éve működik együtt egy hazai online reklámokkal foglalkozó céggel, amely a cég itteni képviseletét látja el.

A "Romanian Top Level Domain" adatai szerint, a www.yahoo.ro már 1996-ban be lett jegyezve, és a legutolsó módosításokat a domaint illetően ezév novemberében végezték el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: