2013-09-27 09:10:19• hírek • Prohardver.hu

Androidos miniprojektor a Geanee-től

Egy tenyérben is elfér az MPJ-A500-as projektor, ami egy egészen érdekes kísérleti darab.

A japán Geanee nem tartozik a tradicionális projektorgyártók közé, viszont ez még nem jelenti azt, hogy ne kísérletezhetnének különféle modellekkel ebben a termékcsaládban. A cég például a közelmúltban mutatta be MPJ-A500 típusjelzésű termékét, amely a technikai specifikációk alapján egy egészen érdekes darabnak tűnik.

A 400 dollárba kerülő vetítő a piko projektorok famíliájába tartozik, azaz kicsi, könnyű, hordozható készülékről van szó, amely méretei (90,8 x 98,8 x 31,2 mm) révén, akár egy nagyobb tenyérben is elfér. A mindössze 230 gramm tömegű DLP technológiára épülő masina maximális felbontása 854x480 képpont, legnagyobb fényereje 180 ANSI lumen, az elérhető kontrasztarány pedig 1000:1, és három méteres távolságból 81 hüvelykes kép megteremtésére képes.

A DLNA kompatibilis modell rendelkezik beépített Wi-Fivel, továbbá a tervezők ellátták D-Sub, valamint HDMI csatlakozókkal is. Az előre telepített médialejátszója az AVI és MOV fájlokon kívül megbirkózik az FLV, 3GP, MP4 és MPEG videókkal, a JPEG, BMP és PNG képekkel, valamint az MP3 zeneszámokkal. Ám ha valakinek ez nem lenne elég, akkor egyszerűen letölthet hozzá egy másikat.

A cikk folytatása és még több hardver-hír a Prohardver.hu oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: