2011-09-28 09:10:31• hírek • www.blikk.hu

Alekosz: "Mindenkit átvertem a ValóVilágban!"

"Nagyon komoly agymunka volt abban, amit én a Villában produkáltam."

Alekosz kitálal! Könyvben tárja fel villaléte legféltettebb titkait. A villa egykori okostojása több mint fél éven keresztül élt elzárva a külvilágtól, ő volt az első, aki birtokba vehette a villát, és ő csukta be utolsóként maga mögött az ajtaját. Ez idő alatt viszont nem csupán túlélt, hanem kőkeményen taktikázott a győzelemért.

Haditerve sikeresnek bizonyult, hiszen elvitte a közel ötvenmilliós főnyereményt.

– Fordított világ a címe, méghozzá azért, mert sok minden, ami bent történt, nem az volt, aminek látszott. Nagyon komoly agymunka volt abban, amit én ott produkáltam. Végig játszottam, addig a pontig, amíg ki nem mondták a nevem. És bevallom, szellemileg nagyon elfáradtam, a taktikázás nem egyszerű feladat. Vissza kellett tartani információkat, konfliktusokat kellett generálni, szóval nem volt egyszerű. A villatársaim, ha most ezen megsértődnek, akkor soha nem is játszották ezt a játékot igazán – mondta a Blikknek Ale­kosz, aki nem kész tervvel költözött be a villába, hanem mindig a helyzetnek megfelelően alakította a szálakat. A legjobb alkalmakat pedig általában az igazmondó hinta szülte.

– Direkt hatás­szünettel tettem fel Gombinak a kérdést: büszke-e rá a testvére? Tudtam, ez az érzékeny pontja, elragadja őt a szeretet. Így történt. Ezzel őt is el tudtam helyezni oda, ahová való – írja könyvében Alekosz.

De nem csupán őt, szinte az összes villatársát úgy manipulálta, ahogy kedve tartotta. A legalkalmasabb célpont Éva volt. Őt sikerült annyira kiismernie, hogy akkor és úgy idegesítette fel, amikor és ahogy akarta. Mindezek ellenére szövetségüket mindig megtartotta, hiszen csakis így győzhetett.

- Sokszor cukkoltam azzal, hogy példát mutat a duci nőknek. Éva természetesen nem volt duci, de erre mindig ugrott, addig sem az igazi problémákkal volt elfoglalva. Vele együtt sikerült kitennünk Bécit, belekényszerítettük egy kellemetlen szituációba, amiből ha akart sem tudott jól kijönni. És amikor rájött, milyen csapdába került, megkezdte felőrölni saját magát, és ez lett a veszte! – emlékszik vissza Ale­kosz az Évával közösen kifőzött cselre.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: