2011-08-07 12:35:00• hírek • Blikk.hu

Alekosz perel a férfiassága miatt

Több millió forintjába fájhat Veronikának (20) az, hogy múlt héten a Blikk.hu hasábjain teregette ki Alekosz intim titkait, a görög csődör ugyanis becsületsértés miatt beperelte exmenyasszonyát.

Az egykori villalakó és az általa Tubi Tubinak becézett lány viszonya az elmúlt hetekben olyannyira megromlott, hogy Veronika nem bírta tovább magában tartani véleményét Alekosz teljesítményéről és férfiasságáról, kitálalt. Veronika a Vasárnapi Blikknek árulta el, hogy csakis azért nevezte korábban igazi szexistennek az okostojást, mert az megkérte, hogy fényezze egy kicsit a képességeit. Az exmenyasszony azonban úgy érezte, itt az idő, hogy mindenki megtudja, milyen is az ágyban Alekosz.

- Egy nulla az ágyban! Be voltam csípve, amikor lefeküdtem vele a műsorban, ennek ellenére jól emlékszem a pár perces élményre. Igen, pár percesre, ugyanis Alekosz gyorstüzelő! Nagyon figyelmetlen, kizárólag önmaga érdekli, és ha neki már jó volt, nem foglalkozik tovább a nővel.

Őt igazából az izgatja fel, ha egy nőnek rossz vele a szex, így olyan érzése van, mintha megerőszakolná - teregette ki a szennyest Veronika egy hete, amikor azt is elmondta, hogy az érdi biztonsági őr nincs nagyon eleresztve a méreteit tekintve sem. Úgy tűnik, Alekosznál ezután telt be végleg a pohár, és visszavág Veronikának.

A cikk folytatását a Blikk.hu oldalon olvashtaod.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: