2012-02-24 13:24:19• hírek • Póti Orsolya

Ahogyan a víz tükrözi az arcot

Március 8-án Szatmárnémeti lesz az Osonó Színházműhely vendéglátója. Az említett társulat a Kölcsey Ferenc Főgimnázium ebédlőjében tartja meg előadásait.

Az Osonó sepsiszentgyörgyi Színházműhely külföldi turnéjából hazatérve Szatmárnémetiben mutatja be az „Ahogyan a víz tükrözi az arcot" című előadását a Kölcsey Ferenc Főgimnázium ebédlőjében délután 17, illetve 19 órától. Ez a rendkívüli, fiatalok által megjelenített előadás már a századik fellépésük lesz.

A darab 14 év alatti nézőknek nem ajánlott, valamint kamara-jellege miatt a nézők száma korlátozott. Az előadásra jelentkezni lehet a következő elérhetőségeken: doraaa_5@yahoo.com vagy a 0747605813-as telefonszámon.

De mit is jelent az Osonó? Talán sokak számára ismeretlen, talán éppen ismerős kép rémlik a név hallatára. Utóbbi alkalommal a „Részletek a bolyongás meséiből" című előadásukat láthattuk Szatmárnémetiben, 2011 januárjában.

Az Osonó Színházműhely fiatal alkotók színházi kutatásainak, kísérleteinek otthont adó szellemi műhely, amely  - Fazakas Misi vezetésével - fiatalok színházi képzésével és előadások létrehozásával foglalkozik. Az Osonó Diákszínház 1993-ban alakult, majd később ebből nőtt ki az Osonó Színházműhely, a társulatban az elmúlt 18 év alatt 140 diák tevékenykedett, összesen 13 bemutatót vittek színre, amelyekre 17 hazai és nemzetközi díjat kaptak.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a március 8-i előadásra. A belépés ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: