2011-03-04 09:39:47• hírek • Póti Orsolya

„Részletek a bolyongás meséiből"

A szatmárnémeti Open Klub március 20-án programot szervez a színházkedvelőknek és azoknak, akik az élet nagy kérdéseire keresik a választ. A sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely előadása vendégszerepel a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban.

Március 20-án két nyelven is bemutatja a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely „Részletek a Bolyongás meséiből" című előadását. 17 órától román nyelven, 19 órától pedig magyar nyelven kerül sor az előadásra a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ nagytermében.

A programot minden korosztálynak figyelmébe ajánlják, főleg azoknak, akik kedvelik a sokszínűséget és nyitottak egy különleges mesére. Az Osonó Színházműhely 2007 februárjában bemutatott előadása egy féléves kísérlet eredményeként született. Kísérletük tárgya a színházi szertartás és jelenidő, a láthatatlan láthatóvá tevése.

Az előadás egy olyan vizuális gondolat megteremtése, amelyben a színészek vágyai, álmai, félelmei és szorongásai jelennek meg a színházműhelyükre jellemző nyelvben. A történetiséget teljesen megszüntetve részleteket, víziókat mutat meg a bennünk megszülető, sokszor még önmagunk elől is elrejtett érzésvilágról.

Az előadásra a belépés ingyenes. Mivel a helyek száma korlátozott (40 fő/előadás), ezért részvételi szándékukat jelezzék névvel együtt az openklub@yahoo.com e-mail címre, vagy a 0745-406-634-es telefonszámon.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: