2012-03-24 21:53:06• hírek • Szatmár.ro

A nyolcadik emeltről ugrott le egy 45 év körüli férfi

Szombat este 21.30 óra körül vetette le magát a "Transilvania" egyik tízemeletes tömbházának nyolcadik emeletéről egy 45 év körüli férfi. Bár ittas állapotban ment ki lakásának erkélyére, a rendőrök a baleset lehetőségét az első vizsgálatok után kizártnak tartják.

Csendőrökkel, rendőrökkel és tűzoltókkal telt meg a Vasile Lucaciu utca és a Sugárút kereszteződésében található tízemeletes tömbházak környéke. Az egyik tömbház nyolcadik emeleti lakója ugyanis az első vizsgálatok szerint levetette magát lakásának erkélyéről és azonnal szörnyethalt.

Ahhoz, hogy a holttestet elszállíthassák, a tűzoltóság közbelépésére is szükség volt, ugyanis a férfi teste az üresen álló egykori étterem tetején "landolt", a katasztrófavédelem emberei létrával másztak fel a tetőre és onnan egy hordágyon engedték le a tetemet.

A bámészkodók elmondása szerint a férfi egy ideje munkanélküli volt, az egyik közeli kocsmában töltött elég sok időt. Információink szerint a férfi ittasan tért haza szombat este, de nem veszekedett senkivel, egyszerűen csak kiment az erkélyre... Bár az alkoholos befolyásoltság miatt akár balesetre is gyanakodhatnának, a rendőrök vizsgálata szerint a legvalószínűbb az öngyilkosság ténye.

Öngyilkos lett - leugrott a nyolcadik emeletről

Öngyilkos lett - leugrott a nyolcadik emeletről

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: