2012-02-28 16:21:10• hírek • Szatmár.ro

Öngyilkos lett egy 11 éves fiú - felakasztotta magát

Hétfő délután követett el öngyilkosságot egy Tartolc községben lakó fiú.

Egy szörnyű eset rázta meg hétfő délután Tartolc községet: egy mindössze 11 éves fiú önkezűleg vetett véget életének. A gyermek szülei és testvérei Franciaországban tartózkodtak - a szülők ott dolgoznak -, a gyermekre nagybátyja és annak családja vigyázott. A fiú bár többször is hangoztatta, hogy nagyon hiányoznak neki a szülei, senki sem gondolta volna, hogy ilyen tettre szánja el magát. Ráadásul mielőtt felakasztotta magát, még jókedvűen játszott iskolatársaival, ezért mindenkit megleptek a történtek.

A nagybácsi szerint a gyermek először nehezen szokta meg, hogy ők vigyáznak rá, de az utóbbi időben már sokkal jobb kedvű volt, az iskolában is jól tanult.

Roxana Cristeatól, a Szatmár Megyei Rendőrség sajtószóvivőjétől megtudtuk: a nagybácsi talált rá a fiú élettelen testére a házukhoz tartozó csűr padlásán.

Február hónapban ez a második eset, amikor egy kiskorú öngyilkosságot követ el: február elején Kányaházán vetett véget életének feltehetően szerelmi csalódás miatt egy 14 éves lány - őt is a rokonok nevelték, mert szülei elváltak, édesanyja pedig külföldön vállalt munkát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: