2012-10-12 16:43:07• hírek • Kocsis Zoltán

A kazánok ellenőrzését bízd a Poszetre – nem bánod meg

Néhány évvel ezelőtt még kevés jelentőséget tulajdonítottak neki, ám az E-ON gázszolgáltató az utóbbi egy-két esztendőben egyre nagyobb hangsúlyt fektet a kazánok, bojlerek biztonságára. Amennyiben lejár például a fűtőberendezések műszaki vizsgája (szaknyelven ISCIR-vizsga), amelyet két évente kell megújítani, akkor bizony könnyen lehet, hogy a hideg közepette a didergő ember arra ébred, hogy leállították a gázellátását. Pedig ő minden számlát kifizetett.

Ennek elkerülése végett nem árt minél hamarabb felkeresnie mindenkinek Poszetéket, szakembereik ugyanis bármely kazánt, bojlert az ISCIR szabványai és követelményei szerint letesztelnek. Ráadásul minden szerződés megkötése alkalmából ingyen és bérmentve elvégzik a fűtőberendezések vizsgálatát!

A Poszef kft. gazdag termékkínálatával azoknak is segíteni tud, akik szeretnék a kazánok, bojlerek energiafogyasztását optimizálni. A legmodernebb technológiákat alkalmazó berendezésekkel viszont 10-12%-al csökkenteni lehet a felhasznált energiát. Ezzel együtt pedig a kiadásokat is.

A gázzal működő berendezések beüzemelése nem játék - a biztonságra mindenkinek figyelnie kell. Az utóbbi idők szigorításai következtében új kivitelezési terveket kell készítenie mindenkinek, aki új berendezéssel cserélte ki a régit, vagy akár csak más helyre költöztette azt - a Poszeték ebben az esetben is tökéletes partnerei minden felhasználónak.

Poszeték forródrótot is üzemeltetnek, hogy a kliens a 0742708708-as telefonszámot bármikor tárcsázhassa, amikor szakemberekre van szüksége. Az ügyfélfogadás 8-18 órák között működik, minden hétköznap.

Több mint másfél évtized tapasztalata nem tévedhet, Poszeték nem véletlenül vívták ki a szatmárnémetiek elismertségét: gáz- és vízszerelésben kevés olyan megbízható cég van, mint a Poszetéké.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: