2012-03-30 15:36:01• hírek • Kocsis Zoltán

A világszínvonallal ismerkedtek a szatmári szerelők

„A kínálatot tekintve technikailag közel állunk a világ élvonalához", kezdte beszédét Mihai Balan, az Ariston Thermo Romania regionális igazgatója azon a termékbemutatóval összekötött képzésen, amelyen a Poszet kft. szerelői és a cég partnerei vettek részt Szatmárnémetiben.

Az olaszországi Fabriano városkában székelő Ariston gyakorlatilag az ismertebb Indesit márka anyacége. A vállalat európai szinten a második legnagyobb, háztartási berendezéseket gyártó cég, éves acélfelhasználásának Olaszországban csak a Fiat gépkocsigyáré a nagyobb.

Az Ariston lassan egy évtizede piacvezető Romániában a kazánok és bojlerek terén. Szatmárnémetiben az abszolút újdonságait mutatta be, amelyek már az Európai Bizottság által 2011-ben megfogalmazott direktívák és előírások szerint működnek. Az új előírások egyik legfontosabb pontja, hogy a berendezések fogyasztása 20%-al csökkenjen. Az Ariston által prezentált felszerelések pedig ezt valamennyien teljesítik.

A termékbemutatón a szakemberek technikai ismertetőt is nyújtotta a Poszet kft. és partnercégeik szerelőinek. „Azt kell mondanom, hogy a Poszet kft. az egyik legjelentősebb partnerünk Erdély szerte. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy nagyon felkészültek, igazi profik", méltatta szatmárnémeti partnerét Balan.

Az Ariston Thermo Romania a képzéssel összekötött termékbemutató után a résztvevők között kisorsolt három bojlert. Akinek nem volt ilyen szerencséje, az hozzájuthat a csúcsmodellekhez a Poszet kft. közreműködésével. Érdeklődni a 0742708708-as telefonszámon illetve a Bujorului utca 52 szám alatt található székhelyen lehet 8-18 órák között.

Több mint másfél évtized tapasztalata nem tévedhet, Poszeték nem véletlenül vívták ki a szatmárnémetiek elismertségét: gáz- és vízszerelésben kevés olyan megbízható cég van, mint a Poszet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: