2011-05-31 10:05:46• hírek • Póti Orsolya

A gyermekeké ez a nap

A városnapi rendezvénysorozat után a gyerekek továbbra is kikapcsolódhatnak, hiszen június elsején, a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából változatos műsorok és érdekes programok várják őket a Kossuth Kertben. Az esemény az ovisok zenés-verses műsorával kezdődik, majd különböző szatmári fellépők szórakoztatják a kicsiket.

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal szervezésében idén is gyermeknapi rendezvénysorozatra kerül sor június elsején a Kossuth Kertben, ahová 10 és 16 óra között várnak kicsiket és nagyokat egyaránt. A szervezők idén is szórakoztató programokkal készültek: zenés-verses műsorok, játékok, vetélkedők és kiállítások várják a kikapcsolódni vágyókat.

A rendezvény az ovisok műsorával veszi kezdetét 10 órától. A legtöbb Szatmár megyei óvoda verses-zenés műsorral, tánccal és színdarabbal ünnepli ezt a napot. A kicsik műsora után a Stil csapat lép fel modern tánccal, majd Carmen Fratila mesését hallgathatják a résztvevők. 14 óra előtt kevéssel sor kerül a Crazy Dancers táncbemutatójára, a Gaby's Model divatbemutatójára, valamint a Royal Dance Club, az „Arttis" színjátszócsoport és a „Codrisorul" együttes előadására.

14 és 17 óra között különböző gyermekjátékokra kerül sor a Szociális Közszolgáltatási Osztály szervezésében, ugyancsak a Kossuth Kertben. A szervezők számos érdekes programmal és izgalmas versenyekkel készülnek a kisebb korosztály számára, valamint ajándékok és meglepetések is várják a gyerekeket. 17 órától fotó és képzőművészeti kiállítás nyílik a Zöld Házban a Szatmári Művészeti Iskola szervezésében.

Mindazok, akik nem jutnak el a Kossuth-kertbe, a Coposu sétányon élvezhetik a Gyermeknapot, ugyanis 14 óra kezdettel vívóversenyre is sor kerül a szatmári sportklub szervezésében, 16 és 19 óra között pedig népi játékokra és folklór műsorra kerül sor a „Cununita" népi együttes közreműködésével.


Idén is interaktív programok várják a gyerekeket
Idén is interaktív programok várják a gyerekeket


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: