2010-06-01 18:44:58• hírek • Póti Orsolya

Az eső ellenére is tartottak Gyermeknapot

Szatmárnémetiben a rossz idő sem gátolta meg a Nemzetközi Gyermeknap megünneplését. Több mint száz óvodás, és iskolakezedő gyerek mutatta be jelmezes műsorát kedd délelőttől a Kossuth-Kertben.

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, valamint az Északi Színház által szervezett Gyermeknapot az esőben is megtartották. Annak ellenére, hogy  sokan nem sétálhattak  ki gyermekeikkel a Kossuth Kertbe, sikeres volt a rendezvény, mert délelőtt 10 órától  közel tíz óvodából érkeztek a gyerekek érdekes műsorokkal. A Maria Alapítvány által szervezett környezetvédelmi "Gyermekjátékon" is sokan részt vettek. 

A gyerekek a színpadon "Óvjátok a természetet" címmel mutattak be jeleneteket az óvónők segítségével, majd vetélkedőkre, és más érdekes játékokra is sor került. Olyan előadók tették színesesbbé a rendezvényt, mint a Crazy Dancers, a Cununita Nazdravana, a Royal Dance Club és az Inedit. Rajtuk kívül az Arttis színjátszó csoport szórakoztatta a közönséget, valamint Gaby's Modells divatbemutatóra is sor került. Ezt követően 16.30-tól újabb divatbemutatóra került sor, melyen a Trust Models juniorjai mutatták be a város gyermekdivat-boltjainak legfrissebb kínálatát. A fellépőket gyermekdiszkó követte.

A Kossuth kerti rendezvényen kívül, 15 órától az  Északi Színházba a "Holle Anyó" című színdarabot nézhették meg a gyerekek, valamint a Szakszervezetek Művelődési Házában a "Csizmás Kandúrt" mutatták be. Mindkét helyre ingyenes volt a belépés.


Hulladék anyagokból készített jelmezekben vonultak fel a gyerekek
Hulladék anyagokból készített, ötletes jelmezekben vonultak fel a gyerekek


Szülők és pedagógusok esernyő alatt figyelték a gyerekek előadását
Szülők és pedagógusok esernyő alatt figyelték a gyerekek előadását


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: