2009-08-24 12:24:11• hírek • Szatmár.ro

A Jézus Krisztus szupersztárt adták elő

Rendkívüli esemény színhelye volt vasárnap este Halmi község, ugyanis immár hagyományosan a tiszaluci amatőr színjátszók idén is egy világklasszis darabbal ajándékozták meg a község lakóit.

Halmi község önkormányzatának meghívására a tiszaluciak tavaly az István a király rockopera előadásával lopták be magukat a halmiak szívébe, idén azonban egy újabb rendkívüli darabot adtak elő a Halmi óvoda udvarán felállított szabadtéri színpadon.

Az este 9 órakor kezdődő eseményen Incze Lajos polgármester köszöntötte a több száz érdeklődőt és az RMDSZ megjelent tisztségviselőit, Günthner Tibor szenátort, Kovács Máté megyei tanácsost és Kereskényi Gábort, Szatmárnémeti alpolgármesterét. Külön köszöntötte az esemény díszvendégét, Kelemen Hunort, az RMDSZ országos szervezetének ügyvezető elnökét, aki az őszi államelnökválasztáson a Szövetség színeiben száll majd versenybe.

Kelemen Hunor röviden köszöntötte a halmiakat, elismerve azt a tényt, hogy a Halmi községben és a környező településeken élők, generációs különbségek nélkül, fiatalok és idősek egyaránt érdeklődnek a hasonló kezdeményezések iránt. Hozzátette, hogy mind a tavaly bemutatott István a király és a vasárnap játszott Jézus Krisztus szupersztár meghatározó és rendkívüli darabok. Elismerését fejezte ki a tiszaluciak munkája iránt, továbbá jó szórakozást kívánt a nézőknek.

A rockopera fergeteges sikert aratott, a fiatal művészek munkáját vastapssal jutalmazta a közönség.


Tiszaluckai amatőr színjátszók idén is felléptek Halmi községben

Tiszaluckai amatőr színjátszók idén is felléptek Halmi községben.

Tiszaluckai amatőr színjátszók idén is felléptek Halmi községben.
Tiszaluckai amatőr színjátszók idén is megörvendeztették Halmi község lakóit


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: