2012-01-20 17:55:24• hírek • Szatmar.ro

A DVSC II-vel meccsel az Olimpia szombaton

Nagyrészt erőnléti edzések után szombaton játssza le idei első felkészülési mérkőzősét a harmadik osztályos Olimpia labdarúgócsapata. Az ellenfél a magyar élvonal veretlen listavezetőjének, a Debrecennek a második csapata lesz.

A cívis városban helyi idő szerint 13 órakor megrendezendő összecsapásra Csík Tibor vezetőedző összesen harminc játékost vitt magával, ám csak 22-en kapnak majd bizonyítási lehetőséget. A szünetben ugyanis, amolyan hokis módra, teljes sorcsere várható.

„Jó benyomást szeretnénk tenni, ugyanakkor felmérhetem, hogy a nagyrészt erőnléti tréningek után hogyan mozognak a fiúk a pályán egy erősebb ellenféllel szemben", mondta az elutazás előtt a mester.

Marius Coman kapus és Molnar Cristian valamint Batfalschi Bogdan mellett egy újabb új arc is csatlakozott a kerethez: Marian Pop korábban szerepelt az utánpótlás-válogatottban és a Galaci Otelul keretében is.

Ami a szombati ellenfelet illeti, a „kis Loki" a magyar második osztály, az NBII Keleti csoportjának a ötödik helyén áll: az ősszel hét győzelem mellett öt döntetlent és három vereséget ért el.

A debreceni meccs után az Olimpiára a tavaszi felkészülés legnehezebbnek tűnő része vár: egy hét edzőtábor Aknasugatagon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: