2012-05-25 17:44:02• hírek • Szatmar.ro

A Bukaresti Dinamót fogadja vasárnap az Olimpia

Május 27-én, vasárnap délelőtt 11.00 órai kezdettel Románia egyik legnépszerűbb labdarúgócsapata, a Bukaresti Dinamo lép majd pályára Szatmárnémetiben: a friss Román Kupa-győztes az Olimpia ellen vív egy barátságos meccset, tájékoztatta a sajtót a szatmári klub vezetősége.

A sajtóközleményből kiderül, hogy a klub vezetősége szeretett volna egy sztárcsapattal kedveskedni hűséges szurkolóinak, ezért már közel négy hónapja felvette a kapcsolatot a 18-szoros román bajnok Dinamóval. A piros-fehérek vezetői az első pillanattól kezdve hajlandóságot mutattak arra, hogy Szatmárnémetibe látogassanak, az időpontot pedig csapatuk programjától tették függővé.

A közleményből kiderül az is, hogy az Olimpia vezetősége szeretne hosszabb távú együttműködést kialakítani a vasárnapi vendégeikkel - akárcsak a többi romániai élcsapattal.

Az Olimpia 2010 vezetősége és az Olimpia Szurkolóinak Szövetsége sajnálatosnak nevezte továbbá, hogy egy megyei tanácselnök-jelölt - Adrian Stef -  megpróbálta kisajátítani a mérkőzés megszervezésének érdemeit és kampánycélra akarja felhasználni a klubot. „Ez a mérkőzés a szatmáriakért van és nem szolgálhat semmilyen pártpolitikai célt sem", áll a közleményben.

A 13. Román Kupa-győzelmét szerdán megszerző Dinamo elleni mérkőzésre a belépés ingyenes lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: