2012-05-24 15:45:13• hírek • Szatmar.ro

Legendák műfűves pályáin az Olimpia

Noha csak három pont a hátránya a listavezetővel szemben, gyakorlatilag tét nélküli meccsen lép pályára pénteken az Olimpia labdarúgócsapata a Kolozsvári Universitatea II. otthonában: nehezen elképzelhető ugyanis, hogy az utolsó két fordulóban a Brassói Corona csak egy pontot szerezzen.

"Legfontosabb feladatom, hogy megpróbáljam motiválni még a fiúkat. Elmagyaráztam nekik, hogy egy profi futballistának az elejétől a végéig hajtania kell. Még ha nincs is tétje a mérkőzésnek. A múlt heti Sanatatea elleni meccsen is már lankadt a koncentráció, ennek is köszönhető a sok kimaradt helyzet", mondta az elutazás előtt Csík Tibor vezetőedző.

"A csapattal szemben ugyanakkor most már vannak elvárások, és a játékosoknak bizonyítaniuk is kell minden egyes meccsen. Kolozsvárra is győzni megyünk, és noha nem lesz egy könnyű kiszállás, de meggyőződésem, hogy begyűjtjük a három pontot. Az ősszel az elsőligás csapatból is játszottak néhányan, és ez most is elképzelhető", tette hozzá a mester, utalva az odavágóra, amit az Olimpia Zsiga Ervin góljával 1-0-ra meg is nyert.

A sárga-kékek csütörtökön még tartottak egy edzést, méghozzá Daniel Prodan által működtetett Rania műfüves pályáján. Ennek oka, hogy Kolozsváron szintén műfüves pályán játsszák majd a meccset, az U egykori legendás játékosának, Dan Ancának a nevét viselő sportlétesítményben.

A kincses városban Csík nem számíthat a sérült Micas és Molnar, valamint az eltiltott Manuel Muresan szolgálataira. Utóbbi a Zalatna elleni idegenbeli meccsen leköpte az őt provokáló ellenfelét, amiért meglehetősen szigorú, 8 fordulós eltiltást szabott ki rá a labdarúgó szövetség fegyelmi bizottsága.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: