2014-04-15 11:11:15• hírek • Szatmár.ro

Teljesen felújítanák a Sport Hotelt - csak érjen véget a pereskedés

Virgil Dragos sajtótájékoztatón számolt be az ügy jelenlegi állásáról és a tervekről.

Sajtótájékoztatón beszélt a Szatmár Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság vezetője, Virgil Dragos a szatmárnémeti Sport Hotel ügyéről, illetve a megye sportolói által elért eredményekről.

A Sport Hotel az igazgatóság fennhatósága alá tartozott, amíg 2010-ben az akkori vezető, Florin Gal 10 évre koncesszióba nem adta az épületet egy cégnek, amelyben saját magának is voltak érdekeltségei. A cég engedély nélküli módosításokat is végrehajtott az épületben - tájékoztatta a sajtót Dragos, aki azt is bejelentette, hogy januárban felbontották a szerződést a koncesszionáló céggel.

Ezt természetesen a magánvállakozás nem hagyta annyiban, és pereskedés kezdődött, ami valószínűleg még hónapokig el fog húzódni. Az igazgató kijelentette: amennyiben végre visszaszerzik az épületet, akkor az eredeti rendeltetése szerint fogják használni, azaz sportolókat fognak elszállásolni benne. Ha minden a terv szerint alakul, akkor fel is újítják az épületet.

Virgil Dragos a sajtótájékoztató keretében a szatmári sportolók által idén eddig elért eredményekről is beszámolt. Országos és nemzetközi megmérettetéseken egy híján ötven érmet gyűjtöttek be a sportolóink - 22 aranyat, 16 ezüstöt és 11 bronzot. Az igazgató külön említést tett Lázin Alexandra, Bodó Benjámin és Bogdan Dascalu vívók sikereiről, Sabinel Lobont és Berei Lénárd birkózók kiváló eredményeiről és Kovács Dóra cselgáncsozó frissen szerzett bajnoki címéről is.

A szatmárnémeti Sport Holte

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: