2014-02-05 18:16:58• hírek • Kocsis Zoltán

Visszakerült a sportigazgatósághoz a Sport Hotel

Visszakerült az állam, azaz a Megyei Ifjúsági és Sport Igazgatóság adminisztrációja alá a Sport Hotel, miután az igazgatóság felbontotta a létesítményt adminisztráló cég szerződését.

A hivatalos indoklás szerint az igazgatóság vezetősége azért folyamodott e drasztikus lépéshez, mert a Bosic Empire Company nem teljesítette a szerződésben vállalt 200.000 eurós befektetési kötelezettségét. Ráadásul a hírek szerint a legutóbbi leltár alkalmával 30.000 lej értékű javak is hiányoztak. A felszólítás értelmében 15 napon belül át kell adniuk a hotelt az igazgatóságnak.

A Bosic Empire Company 2010-ben szerezte meg a Sport Hotel fölötti adminisztrációs jogot. A szerződés akkor nagy port kavart, mivel a cég Florin és Calin Gal tulajdonában volt. Márpedig abban a pillanatban Florin Gal volt a Megyei Ifjúsági és Sport Igazgatóság igazgatója.

A szerződésben rögzített 2689,98 lejes havi bérleti díj is kevésnek tűnt sokak számára, figyelembe véve, hogy egy 2500 négyzetméteres hotelról volt szó. Az ügyet azóta is vizsgálja az Országos Korrupcióellenes Igazgatóság.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: