2015-10-02 12:00:23• hírek • Czinzel László

Őszül a természet, hullanak az árak - a Horváth Kertészetben

Október első hétvégéjén, péntektől vasárnapig (2-4.) tartják meg a már hagyománnyá vált Horváth Kertészeti Napokat Nagykállón, Szatmárnémetitől alig 92 kilométerre, mindössze másfél órányi kellemes autókázásra.

Ez egy remek lehetőség kedvező áron beszerezni a kerti virágokat, örökzöldeket, gyümölcs- és lombosfákat, cserjéket, fűszernövényeket, kaspókat, virágföldet, tápanyagokat és még sok szép és hasznos terméket a kertészkedéshez.

Akcióban a növények

A Kertészeti Napok alatt 15-50, de akár 70 százalékos engedménnyel is hozzá lehet jutni a Kelet-Magyarországon egyedülállóan bőséges termékkínálat darabjaihoz.

Az idei főszereplők a kerti növények

A mediterrán növényeket, citrus féléket, cserjéket, gyümölcsfákat kiemelt kedvezményekkel lehet megszerezni, és idén sem maradhat el a közkedvelt növényturkáló sem.

De miért épp ez a hétvége Kelet-Magyarország legjobban várt kertészeti eseménye?

A növénykedvelők és kertbarátok számára igazi paradicsom a Horváth Kertészet, hiszen itt óriási választékban találják meg a sziklakertbe való törpe miniatűröktől a parkokba illő 5-6 méteres óriásokig valamennyi méretű növényt és a hozzájuk tartozó kellékeket, kiegészítőket, tápanyagokat.

A kertészet dolgozói igyekeznek a vásárlók minden kívánságát teljesíteni, legyen az azonnal megoldható, vagy egyedi megrendelés. A vásárlók igényei és a család négy kertészgenerációjának tapasztalatai szerint bővítik, fejlesztik, illetve újítják meg a kínálatot - ez a közel 100 éves családi vállalkozás egyik legfontosabb alapelve.

Milyen különlegességgel készülnek?

Az idei évben sok újdonsággal, növénykülönlegességgel is készülnek, amelyet Európa legkiválóbb nemesítőitől hoztak el a kertbarátoknak.  Felsorolni nehéz volna, ezért inkább mindenkinek megmutatják élőben a Kertészeti Napokon.

A növényválasztásban ötletekkel, szakmai tanácsokkal is segítenek a munkatársak,hogy a vásárlók megtalálhassák a hozzájuk és kertjükhöz, lakásukhoz, üzletükhöz illő növényeket.

Bőséges választék, kiváló árak, családias hangulat és vendéglátás vár mindenkit idén is a Horváth Kertészetben.

A Kertészeti Napokon egész napos nyitva tartással várják a kertbarátokat Nagykállóban, a Korányi Ferenc utca 78. szám alatt.

Nyitvatartási program:

Október 3., péntek: 8:00 - 18:00
Október 4., szombat: 8:00 - 18:00
Október 5., vasárnap: 8:00 - 18:00

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: