2014-09-22 16:28:45• hírek • (x)

Újra Horváth Kertészeti Napok szeptember 26-28-án

Az év legrangosabb eseménye a Nagykállóban található Horváth Kertészet árudájában a Horváth Kertészeti Napok! Ez egy remek lehetőség kedvező áron beszerezni a kerti virágokat, örökzöldeket, gyümölcs- és lombosfákat, cserjéket, fűszernövényeket, kaspókat, virágföldeket, tápanyagokat és még sok szép és hasznos terméket a kertészkedéshez.

Mikor lesz erre lehetőség?

A korábbi évekhez hasonlóan szeptember végén, idén szeptember 26-tól 28-ig, azaz péntektől vasárnapig zajlanak majd a Kertészeti Napok Nagykállón. Ezeken a napokon 8 és 18 óra között tart nyitva az áruda.

Újdonság, hogy idén kupon formájában lehet érvényesíteni a kedvezményeket, így a kupont már otthon előre letöltve lehet készülni a vásárlásra.

Hogyan lehet hozzájutni a kedvezmény kuponokhoz?

A kuponokat  a Horváth Kertészet oldaláról lehet letölteni néhány egyszerű kérdés megválaszolása után. A kuponokat kinyomtatva kell elhozni, de akkor sincs gond, ha nincs lehetőség otthon vagy a munkahelyen kinyomatni, mert az Árudában is hozzá lehet jutni a kuponokhoz.

Miért érdemes eljönni és leszüretelni a kedvezményeket?

Mert a kuponokkal a legújabb, legfrissebb kínálatból lehet kedvezményesen válogatni, nem pedig a leértékeléseken szokásos "készleten maradt" darabok kerülnek kiárusításra. Most még biztosan lesz mindenből megfelelő szín és méret, illetve kiszerelés.

Mire lehet számítani még a kedvezményeken kívül?

A korábbi hagyományokat folytatva idén is finom, helyben sütött lapcsánkával várják a vendégeket. Délelőtt és délután egy-egy kertészeti témájú előadás is lesz, ahol kiváló szakemberekkel lehet kötetlenül körbejárni egy-egy témát. Akik pedig kedvelik a kalandokat, azok korosztálytól függetlenül részt vehetnek a kincsvadászaton, ahol értékes nyereményekért folyik majd a küzdelem.

Programok:

A nagykállói Kertészeti Napok nem csak a kedvezményekről, hanem a kertészkedéssel kapcsolatos ismeretek bővítéséről és a szórakozásról is szól.

Szombaton 11 órától "Növényvédelmi tippek a kiskertekben" címmel növényvédelmi szakértő tart interaktív beszélgetést a téma aktualitásairól.

Szombat délután  Bakti Beáta okleveles feng shui szakértő lesz az esemény vendége, aki a "Növények más szemmel" címmel beszél a növények különleges tulajdonságairól. Az érdeklődők kérdéseiket is feltehetik, ezért érdemes előre végiggondolni azokat, akár vázlatos alaprajzot is készíteni a kertről vagy lakásról.

A programok és résztvevő partnerek köre még egyezetetés alatt van. A hírlevél szolgáltatásra feliratkozók értesítést kapnak az újabb programokról. Érdemes tehát feliratkozni!

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: