2012-06-11 15:20:08• hírek • Póti Orsolya

Ingyenes IT tanfolyamok a Megyei Könyvtárban

Illusztráció.
Illusztráció.

Június 6-12. között informatikai és a számítástechnikai ismeretekre tehettek szert a Szatmár Megyei Könyvtárt látogatók, egy ingyenes tanfolyam keretében. A kurzus a Biblionet elnevezésű Országos Program révén került megrendezésre.

A Szatmár Megyei Könyvtár öt látogatója vehetett részt ingyenes számítástechnikai képzésen június 6-12. között. A tanfolyamokat Bianca Ciceo és Raluca Istrate trainerek vezették, akik elsősorban a számítógép használatának alapjait mutatták be, illetve a világhálón való böngészéshez szükséges ismeretekkel látták el a résztvevőket.

„A megyei könyvtár további ingyenes IT tanfolyamok szervezésére vállalkozik a közeljövőben, mert lényegesnek véli, hogy társadalmunk lépést tartson a fejlődéssel. Célunk, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük az alapvető számítógép és internethasználat elsajátításának fontosságát."- magyarázta Raluca Istrate trainer.

A Biblionet program révén a megyei könyvtár jelenleg 18 számítógéppel, 11 laptoppal és egyéb korszerű számítástechnikai felszerelésekkel várja látogatóit, akik ingyenesen igénybe vehetik ezeket.

A legközelebbi tanfolyamokról pontos információkat az érdeklődők a Szatmár Megyei Könyvtár székhelyén, a Decebal utca 2. szám alatt kaphatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: