2007-10-31 12:04:16• hírek • Szatmar.ro

Hódító horoszkóp

Hogyan csábíthatod el álmaid férfiját? Tippek, tanácsok csillagjegyek szerint.

Nézd meg ezt is: Horoszkóp 2013-ra

Hogyan csábíthatod el álmaid férfiját? Mindenek előtt tudnod kell, mi az, amitől elveszti a fejét, és mi az, amivel az őrületbe kergeted. Tippek, tanácsok minden csillagjegyre.

 

 

A kos férfi szereti az önálló és spirituális nőket, akik egyúttal a bókok területén is jól állnak. Ha bókokkal kecsegteted egóját, nagy valószínűséggel felfigyel rád, ám nem kell túlzásokba esned nehogy ellenkező hatást válts ki. Légy mindig dinamikus, érdeklődő és nyílt, ám hagyd őt, hogy megtegye az első lépést. A kos férfi imád hódítani, ha mégis késne a kezdeményezéssel megteheted te egy könnyed meghívással, ami általában egy ital legyen. Erre az alkalomra öltözz szűk ruhába, (legyen az farmer, vagy bármilyen nadrág) és gondoskodj arról, hogy egy mély dekoltázs társuljon blúzodhoz. Beszélgetés közben megérintheted futólag arcát, vagy fülét, ezt biztosan szeretni fogja. A szerelem terén a kos férfi energikus és lelkes, tehát neked kell fantáziát és képzelőerőt vinned a kapcsolatba. Légy toleráns, érzékeny és elővigyázatos. Ha el akar nyomni válj rideggé és tarts távolságot. Habár a kos rendelkezik vezető képességekkel, jobban fog értékelni egy olyan nőt akit tisztelhet, mintsem egy olyant aki a lábai elött hever. Ha kész vagy megküzdeni egy olyan férfival, akit meg kell győzni a kapcsolatban való egyenlőségről, fogj neki nyugodtan és meglátod idővel egy nagy szerelemi történet kerekedik ki belőle.

Ha a bikáról van szó, egy nagyon érzéki férfit kell elképzelnünk. Kifinomult érzékekkel rendelkezik, amely leginkább a szaglást, tapintást és ízlelést foglalják magukba. Ha el akarod csábítani gondoskodj arról, hogy finom ebédet készíts neki, amelyben az illatok játszhatják a legfontosabb szerepet. Vigyázz arra, hogy a környzet romantikus legyen: halvány fények, jó zene, kitűnő ital. Öltözetnek használj selymes, könnyed anyagokat, amelyek ugyancsak romantikát idéznek elő. Tapintó érzéke révén tudatlanul is megpróbál majd megérinteni, ezért bőrödnek selymesnek kell lennie, nem beszélvén a már említett ruhákról. A beszélgetés során ne említsd a volt kapcsolataidat, mivel a bika férfi, ha el is fogad egy múlttal rendelkező nőt nem szívesen hallgatja az exekről szóló történeteidet. Ha nem rendelkezel kellő mértékű szexuális kisugárzással ne kezdj bele egy bikával való kapcsolatba, mert megtörténhet, hogy nem állod meg a helyed. Ugyanakkor, ne játszd el vele a „most akarlak”, „most nem akarlak” játékot, mert meglehet, hogy elérhetőbb horizontok felé fordul. Utolsó tanácsként, próbálj elkerülni egy nős bikával való kapcsolatot – nem fog elválni!!!

Az ikrek férfiben egy nagyon jó társasági lényt fedezhetünk fel. Szereti a társaságot, az embereket és az összejöveteleket. Értelmes, jó kommunikációs készséggel bír, van humorérzéke, szereti a mozgást és a szabadságot. Kapcsolatait elővigyázatosan vezérli, gondot fordítva arra, hogy túlságosan ne merüljön bele érzelmileg. Ha meg akarod hódítani az ikrek férfit vidámnak kell lenned és nem szabad kimutatnod, hogy elbűvölt a személyisége. Ne törd a fejed azzal, hogy mit vegyél fel, az ikrek férfit ezt nem érdekli, inkább az, hogy mit mondasz. Játsz a szavakkal, hívd ki szójátékra, sakkra, vagy egyéb intelligenciát igénylő vetélkedőre. Légy mindig más, légy eredeti, ne hagyd, hogy kiismerjen és megunjon. Ne fáraszd magad a főzéssel sem, inkább új beszégetési témákkal és kihívásokkal „etesd”. Ne nyaggasd őt olyan kérdésekkel, hogy „Mondd el mennyire szeretsz?!, vagy szemrehányásokkal, mert borzasztóan unni fogja. Ne hozd fel a házasság fogalmát sem, mert lehet egy-kettő köddé válik, mivel úgy véli a szabadságát veszélyezteted. Ne mutasd ki mennyire szereted, keltsd azt az érzést, hogy csak „mostanra” akarod és akkor örökre magadénak tudhatod.

A rák férfi nagyon jólnevelt, amolyan régimódi gentleman érzetét kelti. Számára fontos a család, a biztonság és a hagyományok. Szenvedélyes, ám nagyon körültekintően választja ki szíve hölgyét, aki irányában teljességgel megnyílvánulhat. A rák férfi vonzódik a szép, életvidám optimista nőkhöz. Nehezen határozza el magát ami a kezdeményezést illeti, ezért nyugodtan megteheted te az első lépést. Mutasd ki, hogy értékeled, érd el, hogy biztonságba érezze magát. Öltözz nőiesen és érzékien, használj olyan parfümöt, mely a nyári virágok illatát idézi elő, ezáltal romantikus hangulatot varázsolhatsz magad köré. A beszélgetés során, tereld a szót a családra, engedd, hogy kifejtse gondoltait, mivel a rák férfi egy nagyon jó elbeszélő. Próbáld megismerni a családját, főleg az édesanyját, mivel ha ő megszeret, akkor nyert ügyed van. Ne próbáld féltékennyé tenni, bizonytalannak fogja érezni magát és visszahúzódásra kényszerül. Ne mondj ellent neki, inkább légy diplomata és használd a befolyás fortélyait, ha pedig mérges, hagyd béken, magától lenyugszik. Vigyázat viszont, ha meghódítod a rák szívét birtoklóvá és egyhangúvá válik. Ahhoz, hogy fenntartsd szenvedélye lángját be kell bizonyítanod, hogy különleges vagy és időnként lepd meg romantikus és fantáziadús pillanatokkal.

Az oroszlán férfi számára a szerelem a világ mozgatórugója. Számára a szerelemnek, nagynak, különlegesnek és drámainak kell lennie, mint a trubadúrok idején. Az oroszlán férfi imádja a szerelmet és imád szerelmesnek lenni. Kapcsolatának mindenképp egy mágikus keretet kölcsönöz, olyat „mint a mesében”. Ha meg akarod hódítani az oroszlán férfit, le kell nyűgöznöd és milyen más módón tehetnéd ezt meg, mint az öltözék és a hozzá társult attitűd által. Az oroszlán férfi hangsúlyt fektet az öltözékre, így ha kegyeibe akarsz férközni neked is ízlésesen kell öltöznöd és nőiesen. Légy büszke, ám egyúttal gyengéd is, mosolyogj és kérdezz a kedvenc témájáról, ami nem más mint saját maga. Add tudtára, hogy soha nem találkoztál hozzá hasonló férfival és akkor ő megtesz mindent, hogy te úgy érezd ez valójában így is van. Az oroszlánnal való kapcsolatodban mindenképp lojálisnak kell lenned, ne próbáld meg féltékennyé tenni és ami a legfontosabb ne áruld el. Ha ezeket megteszed örökre megsebzed és haragját is kiváltod amelynek súlyos következményei lehetnek. Ha sikerult meghódítanod, csak akkor kezdődik számodra igazán a munka. Mindvégig vonzónak kell lenned, hiszen az oroszlán nem fogad el partnerként hosszú távra egy olyan nőt aki nem vigyázz alakjára, avagy elhanyagolja külsejét bármilyen módon is. Akárhogy is lenne, bánj vele királyként, de ne hagyd, hogy elfelejtse, hogy te is egy királynő vagy.

Szerény és félénk módon a szűz férfi inkább analitikus mint érzelmi módon közelíti meg a dolgokat. Jellemét leginkább a racionalitás szövi át, mindig pontosan tudni akarja mit hogyan kell tennie, ezért nem szereti az olyan helyzeteket amelyeket a titokzatosság ural. Ezen tényezőkből kinndulva a szűz férfi inkább a „vadat” testesíti meg, ezért neked kell a vadász szerepét felvállalnod. Ha beszélgetést kezdeményezel, gondoskodj arról, hogy megtud melyik a kedvenc témája, majd nézz utánna, hogy a következő alkalommal te is tudj hozzászólni, ezt a szűz kiváltképpen értékelni fogja. Az öltözet kiválasztásánál, vigyázz arra, hogy klasszikus dolgokat viselj és sminked ne legyen kihívó. A szűz férfi szereti biztonságba érezni magát, ha pedig megpróbálod féltékennyé tenni, több mint valószínű, hogy csalódottan kilép a kapcsolatból. Érdeklődj egészsége felül, mivel a szűznek vannak hipohondriás hajlamai. Ne röhögj ha kisebb mániáit véled felfedezni és hallgasd végig kritikáit de próbáld finoman megnyugtatni. A szűz nehezen határozza el magát a házasság ügyében és ezesetben a kiválasztott mindenképp stabibil anyagi háttérrel kell rendelkezzen és összkomfortos otthont kell kialakítania számára. Mellette nem fogsz egy szenvedélyes szerelmet megtapasztalni, ám biztonságban fogod érezni magad és nagy segítségedre lesz a háztartási munkákban.

A mérleg férfi kiváló esztétikai érzékkel rendelkezik. A szép iránti igénye nagy és ez megmutatkozik ugyanannyira a gondolatok, mint a formák terén. Ízlésesen öltözik, fontos számára az elegancia, személyiségének felét az érzékiség, míg másik felét az értelem vezérli. A mérleg férfi szereti ha meghódítják. Öltözz elegánsan, használj márkás parfümöt, hívd el vacsorázni és ne feletkezz el a részletekről sem: kellemes zene, illatos gyertyák, virágok és minőségi pezsgő. Ha a vendéglőben alkalom adódik táncra ne hezitálj és kérd fel táncolni, hiszen a mérleg nagyszerű táncos és szivesen kecsegteti tudását. Ha megakarod tartani, ne feledkezz el sohasem a szép iránti igényéről és, hogy mennyire utálja a vulgaritást. Ne emeld fel a hangod a viták során, kerüld el az agresszív megnyílvánulásokat (ajtócsapkodás, stb.). Légy mindig ápolt, diplomatikus és elbűvölő, így minden ajtó megnyílik előtted.

Egy skorpió férfit felismerhetünk a nézése alapján, mely annyira intenzív, titokzatos és lenyűgöző, hogy képes lenne még a kígyókat is meghipnotizálni. Titokzatosságba burkolózik, azokban az esetekben mikor nem ura teljesen a helyzetnek és még „tapogatózik”. A skorpió lehengerlő intelligenciával és intuicióval rendelkezik, mely képessé teszi, hogy kitalálja partnere rejtett gondolatait is. Ha meg akarod hódítani a skorpiót ugyancsak a titozatosságot kell segítségül hívnod. Mosolyogj titokzatosan, kérd meg, hogy kisérjen el egy helyre majd egy óra múlva hagyd el a helyszínt. Gondoskodj róla, hogy a következő találkozás késő estére essen, egy gyertyafényes vacsora keretében. Ha meg akarod tartani, vedd komolyan, dícsérd rátermetségét a dolgok terén, bókolj de csak addig míg eléred, hogy biztonságba érezze magát. Ne flörtölj másr férfiakkal, mivel a skorpió rendkívől birtokló és féltékenysége közismert. Bizonyítsd be, hogy biztos lehet szerelmedben és hűségedben, de ne hagyd, hogy ő domináljon. Harcolj határozottan de egyúttal nyugodtan, hogy elnyerd tiszteletét és egyenjoguságot a kapcsolatban. Ha sikerülni fog, akkor egy rendkívűli kapcsolat részese leszel, amely mély, lehengerlő és mindenekelőtt tartós.

Egy klasszikus kalandorral állunk szemben, aki optimista, életvidám, szimpatikus és szabad egyéniség, ugyanakkor szükségét érzi annak, hogy örökös harcot vívjon egy nemes célért. Személyiségét az örökös kiváncsiság és a világ megértésének vágya vezérli. A nyilas férfi automatikusan válaszol egy nő kezdeményezéseinek, mindaddig míg az illető személy vonzónak mutatkozik és kisugárzása megnyerő. Csípd ki magad, légy vidám és optimista. Hagyd, hogy felfedezzen, hogy meglepjen, hiszen a nyilas úgy viselkedik, mint egy felfedező expedíción résztvevő kiscserkész. Mindvégig figyelj rá, hívd meg egy kirándulásra és dícsérd autóvezetői képességét, hiszen a nyilasok közismerten jó vezetők. Tiszteld szabadságvágyát, ne légy féltékeny mert ez igazán felidegesíti. A nyilas számára nagyon fontosak a barátok, ezért mutatkozz kedvesnek a barátok körében, támogasd álmai elérésében és ne mondd soha, hogy kitűzött céljai elérhetetlenek.

A bak férfi azon férfiak közé tartozik akit hagyni kell, hogy kezdeményezzen, ám ugyanakkor tudtára kell adnunk, hogy mi is akarjuk a kapcsolatot. Szereti a büszke nőket, akik jólöltözöttek és hangsúlyt fektetnek az értékre. Öltözz minőségi dolgokba, viselj kevés de értékes ékszert és a bak biztosan felfigyel rád. Tanulj meg kifogásolhatatlanul viselkedni a társadalomban, hiszen a bak fontos pozícióért küzd a társadalmi színtéren és párjának képesnek kell lennie tartani a lépést vele. Értékeld, tiszteld és éreztesd vele, hogy felnézel rá. Értesd meg vele, hogy szükséged van rá és mértéktelenül bízol benne. Ne mondj ellent neki, ne sértsd meg, mert ha át is lép pillanatnyilag a sértéseken, idővel ezek összegyűlhetnek és a bak nem felejt. Ha azt akarod, hogy tekintetbe vegye akaratodat, légy diplomatikus, mert ez az egyedüli kvalitás, melyet a bak nagyon értékel. Eleinte sikerrel járhat az érzelmi zsarolás is, de idővel a bak megtanul túllépni ezeken. Egy gyengéd, diplomatikus nő számára a bak a horoszkóp legideálisabb férjévé válhat.

Jellegzetes ismérve az értelembe ágyazott lélek. A vízöntő intelligenciája által hódít, ám lelkének összhangja tükröződik arcán és mosolygós szemein. A vízöntő férfit mégis nehéz leírni hiszen világa teli van paradox megnyílvánulásokkal és ellentmondásokkal. Nem nagyon járatos a hódítás területén és nem híres romantikus beállítottságáról sem, mégsem marad indiferens egy nő vonzereje előtt. Értékeli a szabad nőket, akik szüntelenül önmaguk fejlesztesére koncentrálnak és hatalmas életkedvvel rendelkeznek. Az első találkozásoknak stimulálóaknak kell lenniük, ezért fordíts figyelmet arra, hogy méltó beszélgető partnerre találjon személyedben. A vízöntő imád összejöveteleken résztvenni, ahol komfortosan mozog, tehát ne ragadj rá és várd el, hogy minden percét veled töltse mert nem fogja megérteni ezen igényedet. Érdeklődj projektjei, álmai és minden tevékenysége iránt. Légy mindig őszinte, a vízöntő mindig hangsúlyt fektet az igazságra. Ne mérgelődj ha nem fektett nagy hangsúlyt a fontos eseményekre, mivel ezer eredeti módot talál majd ezek jóvátételére.

A halak férfi komplex egyéniséggel rendelkezik, mely elbüvülő és lenyűgöző ugyanakkor iritáló is lehet egyszemélyben. A halak férfi úgy tűnik sokszor más dimenzióban él és nem érdeklődik a mindennapok sajátos részletei iránt. Általában a halak férfi nem hódít tudatosan, inkább hagyja magát meghódítani, tehát ha magadénak szeretnéd tudni, több mint a fele utat neked kell megtenned. E jegy szülötte úgy viselkedik mint egy igazi rejtély: várja, hogy megfejtsd. Ha közelébe akarsz férkőzni, neked is titokzatosságba kell burkolóznod, hiszen csak úgy tudod birtokolni, ha mindig van valami a tarsolyodban, amire ő nem számít. A halakkal való kapcsolat egy igen bizonytalan területet feltételez, ahol semmi sem biztos, nincsenek biztos pontok, sem támaszpont. Ha nem rendelkezel elég pszichikai erővel jobb ha nem bonyolódsz bele egy ilyen kapcsolatba. Ha mégis úgy gondolod, hogy ő az aki kell akkor biztosítanod kell neki saját területet úgy lelkileg mint fizikailag. Ugyanakkor alkoss egy titokzatos és folyamatos jelenlétet kapcsolatotokban, elhitetvén vele, hogy ez az együttlét különleges és mágikus.

 

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: