2012-10-17 13:32:03• hírek • Németh Ágnes

Horoszkóp 2013

Horoszkóp 2013: Akiket próbára tesz az élet 2013-ban: A Skorpió, az Oroszlán, a Vízöntő és a Bika jegyűek.
Horoszkóp 2013: Akiket próbára tesz az élet 2013-ban: A Skorpió, az Oroszlán, a Vízöntő és a Bika jegyűek.

Horoszkóp 2013-ra: Minden évnek van uralkodó bolygója, a következő a Hold éve lesz...

A 2013. évben a Hold uralkodik. Ez egy viszonylag jó jel, hiszen a Hold jó hatású bolygó.

Majdnem mindegy, hogy mi történik, mert a Hold nem hagy cserben bennünket. Szükség esetén a közénk áll, és csitít, olyan mint egy igazi édesanya, és most bizony nagy szükségünk is van a védelmére.
Az Uránusz és a Plútó quadrátban feszültek egymáshoz, ez a 2012. évben halálra rémítette a világot, voltak akik emiatt a világ végét várták. Sajnos ez a kellemetlen kapcsolat a két nehéz bolygó között még a 2013. évben is fennáll.

A múlt és a jövő, a Plútó és az Uránusz között nem jön létre a béke, újra és újra háborúba hívják egymást, a következő évben háromszor is egymásnak esnek.

Ebből nekünk azt kell megértenünk, hogy az életben nekünk kompromisszumokat kell keresnünk, hiszen a múlt csak akkor múlt, ha jövője is van, viszont a jövő hogyan is tudna tanulni múlt nélkül a hibákból.

Lehetőleg kerüljük a túl heves vérmérsékletű embereket. Inkább mindenki járja a maga útját. A legfontosabb, a nyugalom. Ne álljunk ellent senkinek, inkább simítsuk el a problémákat.

Problémák esetén gondoljunk a Holdra, minden változik, minden nap, akár a Hold.

A Plútó marad még sokáig a Bak jegyében, de szépen halad előre, és ezáltal egyre erősebb lesz. Természetesen a Bak jegyűeket segíti, hiszen itt áll, de segít talpra állni a Rák, a Halak, és a Skorpió jegyében született embereknek is.

A Neptunusz uralkodik a Halak jegyében, és nem is akar távozni. Segítséget elsősorban a Halak jegyében születetteknek, a Szűz jegyűeknek, a Bika jegyűeknek, a Skorpió jegyűeknek, a Rák jegyűeknek, és a Bak jegyűeknek nyújt.


Az Uránusz csillog, és előbbre lép a Kos jegyében.  Jó sugaraiból  nemcsak a Kos jegyűek, hanem a Nyilas jegyűek, az Oroszlán jegyűek, az Ikrek jegyűek, és a Mérleg jegyűeknek is bőven jut. Ők valóban pozitív eseményekre számíthatnak a következő évben.

A Szaturnusz átlépett a Skorpió jegyébe. Három évig tanította a Mérleg jegyűeket, akik feltehetően komoly megkönnyebbülést érezhetnek, a Kos, a Bak, és a Rák jegyében születettekkel együtt. Az élet következő osztályában már könnyebb dolguk lesz.

Akiket próbára tesz az élet 2013-ban: A Skorpió, az Oroszlán, a Vízöntő és a Bika jegyűek.

A következő két-három év tele lesz megpróbáltatásokkal. Vigasztalhatja őket az, hogy a többi égitesttől komoly pozitív sugárzást kaphatnak. Ha a sport nyelvére lefordítjuk: meccseket kell lejátszaniuk, de hazai pályán.

A Jupiter, a másik sors bolygó mindenkinek segít, az év elején a pozitív jegyeknek: mint Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas, és a Vízöntő, júliustól viszont a többieknek.

Németh Ágnes

Horoszkóp 2013  - a 12 csillagjegy szülötteinek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: